zaterdag 27 december 2008

Toch klosjesdag

Yes ik kan er nog bij, het loopt allemaal anders als gedacht de laatste dagen met het pc gebeuren!

Ik hoop dat jullie net al wij een hele fijn kerst achter de rug hebben. 2e kerstdag hadden wij vrienden op bezoek, toen ze binnen kwamen was ik nog klossende! Alle klossen open en blood op de tafel en wat er toen gebeurde, FLIEFT in een klap verkocht (Na mijn "kan je best, ik leer het je wel, ik heb nog lapjes genoeg voor je"!!). Mijn vriendin Barbara is nu ook aan de klos en het is allemaal mijn schuld, SORRY! (lol) "Barbara heeft nog nooit gepatched maar kan wel hele mooie/leuke beren/beestjes maken en ontwerpen en is heel bekend met naald en draad." We hebben er geen gras over laten groeien en zijn naar mijn atelier gegaan om de mumm bak op zijn kop te zetten. Niet veel later zaten we samen aan de keukentafel te klossen, de mannen zaten op kantoor te kletsen en de kids speelden er lekker tussendoor. Toen ze naar huis ging was ze met haar 3e klosje begonnen, ik ben benieuwd hoe het door groeit!

Rond oud en nieuw ga ik Barbara nog wat lapjes brengen, er liggen er nog genoeg. Moet er niet aan denken dat ze stil zou moeten zitten door mijn schuld (lol) Ik zal mijn camera meenemen voor een update in het nieuwe jaar.

Zelf heb ik ook nog wat klosjes genaaid, maar die heb ik nu verplaatst van een theedoek naar een tafelkleed. Mijn lieve man heeft vanmorgen een ophangdinges gemaakt waar het aan kan hangen op mijn atelier. Op het tafelkleed passen veel meer klosjes (en ik heb grote 1pers. plannen zoals jullie weten!) En kan zo een beetje zien hoe ik het wil gaan doen met de grotere klossen er tussen. Maar goed weer genoeg gekletst, hier komen Barbara en mijn klosjes.Tot klos, en nu gauw mijn pc uit kan de "baas" weer verder!

8 opmerkingen:

YokkoBears zei

Wat gezellig dat je vriendin Barbara nu ook aan de klos is :-).
Alle klosjes zien er mooi uit, maar zeker dat DMumm stofje is een beeldje.

Gerda zei

Leuk die verschillende maten klosjes en ook nog iemand aan de klos geholpen deze week! Je hebt veel werk verzet!

ada zei

Wat ziet het er leuk uit, die verschillende maten klosjes

Balsemien zei

Hallo Else,
Het klosjesvirus is echt besmettelijk! Leuk die grote klossen, maakt het wel speels...

Anoniem zei

OOh, wat leuk zo'n gezelschap op 2e kerstdag. Ik wil dat ook wel, soms jeuken mijn handen, als ik alleen maar mag kletsen;-)))))
Je gaat al heel lekker Else, naar je 1 persoons. groetjes Peti

supergoof zei

Wat geweldig leuk om te lezen. Het is gezellig om met vriendinnen te zitten klossen aan de keukentafel, is mijn ervaring,...
;o)

Doet Barbara mee met de wekelijkse opdate op jouw blog?
Want dan zet ik haar naam naast de jouwes op de lijst.
:o)

O, ja,... Prachtige klossen en klosjes allemaal!!!!
:o))))))))))))))))))))))))

Mirjam zei

Dat is gezellig zeg, zo saampjes klossen!!! Je hebt weer mooie klosjes gemaakt! Enne, ook erg handig zo'n ophangdinges!!!!

Ted ;o) bij Juul :o) zei

De klosjes, de klossen en nieuwe tante Barbara...
Tante Else... in één woord: *G*E*W*E*L*D*I*G*!
:o)))))))