woensdag 4 februari 2009

Berenbeurs en Safe Haven

Vandaag een blogje over de LEUKE berenbeurs van afgelopen zondag. De beurs was in Noordwijkerhout niet groot maar heel gezellig. Ik stond er voor het eerst met mijn eigenste metertje naast Barbara (die had haar eigen meters), dat gaf een goed gevoel om Barbara naast me te hebben staan. We hebben veel bekende gezien en gesproken, veel gelachen en ik heb ook nog wat leuke oude lintjes, knoopjes en een stuk tafelkleed gekocht. Ik hoor jullie denken tafelkleed? om een beer van te maken! Een standhoudster die we normaal of in Ahoy of in Duitsland op een beurs zien was deze keer in Noordwijkerhout (FOUT!!) en zij verkoopt tafelkleden en daar maak je de leukste/mooiste beren van! Toen was ik helemaal verkocht!! Wacht ik ga even op zoek even tussen de foto's, zo terug!

Ben ik weer; dit is Heikie (mijn tafelkleed beer) speciaal gemaakt om mee te gaan op vakantie vorig jaar naar de Nordkapp. Het is niet echt makkelijk materiaal om mee te werken maar de beer krijgt er zo'n lekkere uitstraling van. Het was een geslaagde beurs, leuke aankopen gedaan en ook nog wat verkocht! En na een paar uurtjes lintjes opdraaien, zit alles netjes op kartonnetjes zodat ik in een oogopslag kan zien wat voor schatten ik heb. (lol)

En dan ook nog de 1e safe haven update van dit jaar, mijn bedoeling is het om voor het eind van 2009 de top in elkaar te hebben zitten! (het zweepje van DH en Yvonne staat achter de denkbeeldige deur, lol!) Yvonne is ook druk bezig ufo's af te maken! Naast mijn klosjes en Safe Haven ga ik proberen met niets nieuws beginnen!! Dat is heel moeilijk voor mij maar, maar belofte maakt schuld.
Tot de volgende keer, fijne dag

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wat een leuke blog heb jij Else !
Mag ik je bij mijn favo,s zetten ?
Ik ben ook gek op beren !!

groetjes, Jeannet

Yvonne aka sommeke zei

Ocharme, ik krijg echt medelijden met je. 2 zweepjes heb je nu al ;-)
Maar Affo's maken is wel echt tof hoor! En je SH is zo mooi!

wilma zei

Wat een schatje je tafelkleed beer!!

supergoof zei

ben helemaal *flieft*

Anoniem zei

Hallo Else,

Ik ben ook gek op beren maken en wij doen dat ook wel uit oude zetelstof.
Maar vooral uit mohair.
Je beer is subliem!
Groetjes
Carine