woensdag 4 maart 2009

Freubel zondag

Afgelopen zondag hebben Barbara en mijn persoontje weer een heerlijk dagje gefreubeld. We begonnen met koffie met iets lekker erbij, daarna werd er VEEEEEEEEEl sterkere koffie gezet (hoefijzerkoffie) noemen ze het hier thuis. De koffie ging in een pan met veel zout, de berenkleding erbij en koken die koffiesoep! Toen een heel klein beetje uitgespoeld en gedroogd in de oven (waar je wel bij moet blijven!!) en zie hier het resultaat van koffiesoepje tot smoezelig kleedje (hihi)


Daarna hebben we vage haasjes gemaakt, de witte had het bijna niet gehaald! Hij was niet te KEREN, GRRRRRR nou dan maar door het oor heen steken, dat naaien we wel weer vast. We kregen het er warm van (lol) maar ook met het witte haasje is het helemaal goed gekomen. Grappige neus erop gemaakt snorharen bel en label en ze zijn klaar voor de paas!

De dag vloog voorbij voor we er erg in hadden was het tijd voor het avondeten, lekker hutspot! En daarna hebben we de beer in zijn "nieuwe" outfit gehesen. Toppie helemaal super, nu moet ik mij eigen beer nog naaien maar dat komt wel goed.

Voor de volgende freubeldag hebben we al voorbereidingen getroffen want die moesten ook in de koffie! (lol) Op naar de volgende freubeldag.
Fijne dag, Else

3 opmerkingen:

Gerda de Bruyn zei

Wat ziet dat er heerlijk uit. echt genoten van je foto''s.Ik ben niet zo'n held met thee en koffielapjes maar het trekt wel dus wie weet...groetjes gerda

wilma zei

Oh wat zijn de smoezelige kleertjes schattig!!!
Ik ben helemaal verliefd!!
:o)

Annemieke zei

Hoi Else,

Ook hard aan het werk geweest zie ik.Ik stond ervan te kijken.Wat je allemaal in die pan had.Maar het is goedgekomen en een prachtige beer geworden.

Groetjes van Annemieke