maandag 1 juni 2009

1 juni .... Else's plekkie!

Leuk dat jullie er zijn, kom binnen!


Een paar blogs terug schreef ik dat ik nieuwsgierig ben naar jullie werkplekkie en had gevraagd of jullie het op 1 juni op je blog wilde zetten. Vandaag is het zover en heb ik voor jullie natuurlijk ook een rondje gemaakt op mijn eigen plekkie "de zolder"!

Moet bekennen dat ik gisteren nog wel even de stof eruit gejaagd heb, en de draadjes opgezogen! Verder heb ik alles zo laten liggen als het was. De hele zolder is voor mijn persoontje, en oh ja de overloop daar staat nog een rek met mijn quilts.

Als je binnenkomt links zie je dit staan, het kastje zit vol met quilt stofjes, beren schijfjes hebbe dingetjes, en UFO's! In de witte bakken zitten restjes beren stofjes en leer.


Onder het raam daar staat mijn naaimachien en ligt het "Gerda boek" wat ik pas heb gemaakt. Zo handig om je borduurtjes in mee te nemen en op te bergen! (toppie idee Gerda bedankt!)


Onder de naaimachien staat een bakkie met klosjes en naast het boek liggen vlaggetjes! Die zijn voor woensdag dan is DH jarig, "geen verjaardag zonder slingers hier in huis"

Dan draaien we een beetje naar rechts en zien,


Onder de plank heeft dh een roetje gemaakt kan ik quiltjes en meer aan hangen.

Gaan we weer een beetje verder naar rechts en zien, Wat is dat nou voor een gekke tafelpoot!@? (we draaien wat af vandaag, zitten jullie nog goed op je stoel?)

Ik kom altijd ruimte tekort, had zoveel potten met belletjes knopen klosjes enz. Toen heeft mijn handige mannetje dit voor mij gemaakt SUPER! Zoals jullie zien heb ik er een gaaf kastje bij (lol)

En dan zijn we nu eindelijk beland bij waar ik het liefst zit, heerlijk met al mijn rommeltjes om me heen. De kastjes zijn gevuld met kantjes lintjes, berenschijfjes, oogjes, garen en meer. Ik was bezig met het uitzoeken van borduurgaren voor A quilters Journey en blok 11 van Safe Haven heb ik op paterno gezet.
Dan staat er achter mij ..............
De boekenkast, met diverse boeken en mappen met quilt borduur en beren patronen.
En achter de gordijntjes, ja daar is het niet zo opgeruimd! Daar bewaar ik nog veel meer beren/quilt en borduur stofjes. Willen jullie het echt wel zien, het is een rommeltje hoor!
Nou komt ie, ik doe een klein stukje van de gordijntjes open;
Snel weer dicht die boel, lang leve de gordijnen (lol)
Dit is mijn plekkie, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Allemaal een fijne 2e pinksterdag,

15 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ohhh, Else, wat heb je een leuke werkkamer ! en ook al zo,n handige DH ! wat zouden we toch zonder moeten he ? Het ziet er erg leuk en gezellig uit.

groetjes, en nog een mooie pinksterdag

groetjes, Jeannet

supergoof zei

Geweldig plekkie! Helemaal top!
Fijne dag vandaag!
:o)

Yvonne aka sommeke zei

Ooops, dat ben ik vergeten! Maar ik heb dan ook geen eigen hobbyruimte :-(
Bedankt voor de inkijk in jouw gezellig plekje, héél handige ideetjes heb jij ook!

gerda zei

ohhhh...wat een gezellig plekkie heb je!!!!..het gerda boek *ü*...bloos....fijn dat je er plezier van hebt!!
ik heb nog geen eigen kamertje..alles staat hier kris kras door het huis..(durf ik echt niet te laten zien...maar over een paar maandjes....krijg ik het kamertje van DD..dus kan ik nu lekker ideetjes op doen....
dank je wel..
fijne dag

wilma zei

Helemaal top!!
Wat heerlijk om zo naar binnen te kunnen kijken bij je...

astridvanbeers zei

Eat een leuke werkplek en zo netjes.Super een zolder voor jou alleen.
Ik ben momenteel een werkplek aan het creeren, is nog niet toonbaar. Maar dat komt nog weleens.

Caroline zei

Wat een gezellige werkruimte.( heerlijk zo'n handige man) Ik dacht dat ik veel spullen had, maar bij jou vergeleken ben ik een beginner. Alhoewel er best nog wel het een en ander in kasten zit. Ook op mijn plekje naast de bank en op de grond in de woonkamer en nu buiten op het terrras staat ook nog wat. Ik doe ook mee en heb vandaag mijn kamer op de log gezet.

groetjessss

Joke zei

Gezellige boel hoor maar dat had ik niet anders verwacht bij jou. Ik had niet van dit idee gehoord, las het op het prikbord en besloot spontaan om mee te doen. Geen opgeruimd huis dus maar kom maar gezellig kijken!

maya zei

Gezellige werkruimte! Die van mij staat op m'n blog op 8 mei...

conny's quilts zei

Wat ziet dat er gezellig uit! Ik doe een hoop ideeën op door zo rond te kijken in verschillende quiltkamers. Komt gerust ook even bij mij kijken!

katrien zei

OOk zo'n leuke plek.

Miranda zei

Hallo Else, wat een gezellig werkplekje heb jij daar. Lekker veel knutsel/frutselspul en vele lieve beren. Mijn naaikamertje is nog steeds wat leeg. Wel heb ik gebrek aan leuke kasten en zou ook wel wat planken bij willen hebben. Maar ooit zal dit wel eens komen hoop ik als ik een paar jaar verder ben. Dan nodig ik jou in ieder geval uit om te komen kijken Okee? Groetjes uit het zomerse Virginia

Anoniem zei

leuk Else je hobbyzolder gezellig al die prutjes overal daar hou ik van jammer genoeg is mijn kamer nog zoals hij op mijn weblog staat mischien een ronde volgend jaar?

christine

Hennie zei

Je hebt een te gekke zolder, het lijkt me een prima quilt en knutsel plek.
Groetjes Hennie.

Ingrid. zei

Ziet er heerlijk werkbaar uit ;-)
Goed weekeinde , groetjes Ingrid.