woensdag 2 september 2009

Trick or Treat

Het word een beetje eentonig hier op't blog, mijn arm wil niet zo als ik graag zou willen (en daar wordt ik erg dwars en moe van!) en ik ben ook weer met teveel dingen te gelijk bezig, dat is niet goed voor deze dame! Maar er is ook zoveel leuks in quiltland, ik ga beneden en boven een mandje neerzetten waar ik aan wil werken en de andere werkjes maar even opruimen in de kast! (Oh als ik het terug lees ben ik dan niet te streng, ik ga het gewoon proberen!)


Genoeg gezeur van mij, het is weer "mandjeswoensdag"! Deze week verder gegaan met de sloopwerkzaamheden van de puntjes en zoals jullie kunnen zien er zijn er ook een paar goed de sloop doorgekomen. Ik vindt ze zo veeeeeeeeeeeeeeel mooier! Oeps en dan vergeet ik bijna het ene mandje van deze week (lol)


Meteen de boel maar op een laken geprikt en een foto gemaakt van het totaal, voorlopig kan ik nog even mee!Doen jullie meerdere dingen te gelijk of maak je 1 project eerst af?


Fijne dag, Else

9 opmerkingen:

katrien zei

Leuk mandje en randjes,het geheel ziet er al mooi uit.

Willie zei

Mooi Else , jij hebt teminste al randjes .

quilting Jeannet zei

Eén project tegelijk.......ja, ik naai wel met dezelfde naald en draad aan een project en niet aan
twee, behalve als ik een quiltje per ongeluk aan mijn broek naai.....maar ik heb een hoop op de rol staan hoor Else, daar hou ik ook van, zo ben je hier mee bezig, en zo weer met wat anders, ik denk wel minstens vier projecten, OEPS......

groetjes, Jeannet

martine zei

Mooie mandjes Else.
En mandjes zijn voor mij een tussendoortje bij de T.V.
Ik probeer wel alles af te maken waar ik aan begonnen ben.
Soms duurt dat jaren maar dat maakt niet uit.

Cybele's patch zei

De blokjes zijn mooi geworden Else. Best vervelend he als je moet uithalen.
En aan 1 project tegelijk werken? Geen idee hoe dat moet. Ik heb altijd tig dingen onderhanden en heb dus ook bijna nooit een afo ;-(

gerda zei

IK DOE ALTIJD ÉÉN PROJECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOEHAAAA!!! IKKE.GRAPJE..NEE HONDERDEN TEGELIJK EN IK GENIET ERVAN..doe maar rustig aan met je arm..(ook al is dat moeilijk!!)
fijne avond...

Cisca zei

Nou, van mij weet je het ook al wel, ik ben ook met veel te veel dingen tegelijk bezig.
Maar ze zijn wel mooi zo bij elkaar, Else en je randblokjes zijn zo ook veel mooier. Ze zien er mooi uit, al zijn ze een keer uitgehaald.
Groetjes, Cisca

Miranda zei

Ik ben al aan zoveel dingen bezig, maar ik vind hem geweldig! Enne dat gepoets en ruimen.......ook ik ben daar druk mee. Groetjes uit Virginia

wilma zei

De randstukjes zijn veel mooier zo!! Goed idee!! Ehm met i ding te gelijk bezig?? Nee bij mij hondereden en ik geniet ervan!!