woensdag 23 september 2009

Trick or Treat

Er is van de week van handwerken niet veel gekomen, er ging een boompje gesnoeid worden! Te groot voor het kleine tuintje, daarna de hele tuin lag vol takken, ik kon nog net de achterdeur uit (lol)

Gisteren zijn de laatste takken door de hakselaar gehaald. En nu heb ik een zonnetje in de tuin heerlijk wat een LICHT!!

Tussen de bedrijven door 1 mandje genaaid,

en 1 voorbereid;


Oh ja ik heb ook nog een paar steekjes geborduurd aan mijn Journey of a Quilter, nadat ik eerst een blokje vervangen heb! (moe en dan borduren ja dat vraagt om armoe, ik knipte niet in het draadje maar in het blok, SHips!) Maar ik ben al weer een stukje op weg zoals jullie kunnen zien!


En dan ga ik zo eens kijken of de andere dames nog mandjes hebben genaaid! Wat wel gevaarlijk is want ik zie bij mede bloggers soms weer hele leuke nieuwe ideetjes (lol)


Hoe dan ook een fijne dag,

9 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Elseeee ! wat goed om weer van je te lezen, jij denkt altijd dat je niets doet, maar dat borduurtje van de Quilters Journey vind ik anders errug mooi geworden, de hele quilt is prachtig, hij lijkt wel wat op LH, vind je niet ?
Groetjes, geniet van je licht in je huis, dat zal heerlijk zijn !

groetjes, Jeannet

Yvonne aka sommeke zei

Zonde van dat misknippen maar je Journey wordt wel mooi!
Met meer licht in huis zal 't ook beter gaan, hé!

katrien zei

je hebt toch wat gedaan,leuk mandje.

Mascha zei

Niet veel gedaan??? In de tuin gewerkt, mandje gemaakt enz. Dat is toch best veel.
Groetjes Mascha

Miranda zei

Ach Els, wat laat je me toch weer zulke leuke dingetjes zien. Daar genieten we toch van niet! Inmiddels gaat de ziekenboeg weer naar school en ben ik eerst de boel weer op orde aan het brengen voordat ik van mezelf weer beeginnen mag. Groetjes vanuit Virginia

Cisca zei

Fijn dat je meer licht in de kamer hebt. En je hebt best veel gedaan, een leuk mandje gemaakt en een blokje van the Journey of a Quilter, had ik bijna Leanne's House geschreven, ik vind hem er ook veel van weghebben. Dat is bij mij een Ufo. Ik vind ze allebei erg mooi.
Ik hoop, dat je niet weer in je werk knipt, want dat is flink balen, hè. Maar het is wel een mooi borduurtje!
Groetjes, Cisca

Cybele's patch zei

Niet veel gedaan? Je bent hartstikke druk geweest. Mooi mandje gemaakt en mooi blokje geborduurd, en dan ook nog in de tuin gewerkt!

willie zei

Else ,sorry een dag te laat om je mandje te bekijken. Ik had gisteren mij dagje niet, je mandje is leuk geworden. Maar je Journey of a Quilter vind ik geweldig mooi.

Crea Annemieke zei

Ha die Else,

Wat een gezellig doorkijkje naar je tuin.Geniet er maar van zeker met dit weer.En succes met je handwerkjes.We zien het wel als het af is.

Fijne dag met de vriendelijke groetjes van Annemieke