woensdag 28 oktober 2009

Geen Mandjes maar wel ........... Berenbeurs Ahoy!

Dit weekend was er berenbeurs in Ahoy, vrijdagochtend 7 uur vertrokken we met zijn drietjes naar Ahoy. Samen met Barbara hebben we naast/achter haar kraampje gestaan, alhoewel met zijn drietjes! Ik was ook wel te vinden achter de kraam van Marian Bears of ik was weer effies sjoppende! (lol)beren van Marian Bears

We hebben daar twee hele leuke gezellige dagen gehad, je ziet daar zoveel verschillende types echt alleen dat is al super! In het begin wel weer even schrikken van de dames met babypoppen, ik vindt ze nog steeds griezelig zo echt. En jonge meiden met een nieuw soort pop en dan zijn ze net zo gekleed als de pop, heel apart!
We zijn weer bijgekletst en hebben veel gelachen, het nachtje hotel was ook weer top! Gezellig een bakkie gedaan aan de bar, we werden al herkend door de barman (OEPS!) Ook hebben we alle drie leuke aankopen gedaan, Barbara en Saskia hebben ook nog leuke ruitjesstof voor een quilt gekocht, ze willen een ragtimequilt gaan maken. (besmet met het quiltvirus, valt mee haha)

Zaterdag aan het eind van de middag hebben we alles weer ingeladen en was het feest weer over, op naar de volgende beurs!

De afgelopen dagen heb ik heel weinig gedaan, zelfs de wasmachine heeft niet gedraaid, dat kon ook niet die was KAPOT. Gisteren is hij weer gerepareerd dus ik ga zo aan de was, daarna ga ik kijken of er klosjes en mandjes zijn gemaakt!

Nog genoeg te doen, fijne dag

14 opmerkingen:

katrien zei

Dit zijn inderdaad heel gezellige dagen maar heel vermoeiend.

Tineke zei

Hi Else, wat een heerlijk verslag. Ik moet toch ook echt eens zo een beurs bezoeken. Je komt er kleurrijke types tegen ;-))) Leuk dat je ook daar wat van liet zien. Ik kan me voorstellen dat je het heel fijn hebt gehad daar me de meiden. En die barman? Hmm, ja, wat zal ik daar van zeggen (geef je nu een grote glimlach) Fijne dag.

willy zei

Dag Else, leuk verslag van de beurs. Ziet er geweldig uit.
Mooie poppen en beren maak je zelf.

Marja zei

Hé Else! Ja, die meiden met die poppen in dezelfde kleding. Daar hebben mijn vriendin en ik ons ook over verbaasd. Is dit een nieuwe trend? Achteraf heb ik spijt dat ik er niet een heb aangesproken om te informeren naar de achterliggende gedachte, of ze een club vormen of???
Het was inderdaad heel gezellig!

Gerda Hartman zei

Ziet er allemaal heel verleidelijk uit. En nu maar lekker nagenieten.

Mascha zei

Wat een gezellig verslag om te lezen. Heel apart die meiden met die poppen in dezelfde kleding. Had ik nog nooit gezien. Groetjes Mascha
( Enne, hoe is het met je prive sauna?)

Daniëlle zei

Je hebt het goed naar je zien gehad begrijp ik :))) Wat zie ik, ga je een beer op wieletjes maken? Op de foto zie tie er gaaf uit!!! Ja, hoe is het met de sauna, ben je al ver? En dat van de fitness, geeft niks, ik hou toch wel van je :))))

Else zei

@Tineke, het is een hele leuke barman. We mochten met de moeie beentjes op de poefjes (lol)
@Willy; dank je voor de complimentjes.
@Marja; ja het is echt COOL. Clubs geen idee!
@Mascha; alles oke in de sauna!
@Danielle; Ja Ouderwets LEUKE beer met oud onderstel ik was op slag flieft! Maar eerst verder quilten, ik zit al op 3 baantjes zal van de week een foto op mijn blog zetten.

Cisca zei

Dat klinkt en ziet eruit als een heel leuk weekend. Mooie aankopen en leuk die beer op wieltjes. Prachtige poppen ook, maar ik vind die beren toch zo leuk. Moet toch eens gaan zoeken naar een hele leuke om te maken.
Groetjes, Cisca

Anja.M zei

Dat ziet er allemaal erg gezellig uit.
En die poppen ik dacht dat er een echte bij was, maar niet dus.
En al die beren ook al zo leuk.

quilting Jeannet zei

Wat heb je een leuke dagen gehad Else, en een beer op wieltjes, LEUK ! die meiden verkleed met babays vind ik ook wel wonderlijk, een beetje griezelig ook.

groetjes, Jeannet

maya zei

Deze beurs ziet er ook heel gezellig uit!

Anoniem zei

Hai Else,
Al weer bijgekomen van de beurs?Ik moest wel ff en aantal dagen bijtanken hoor...lol!
Harstikke leuk dat je mijn stukje ook op de foto hebt gezet en op je blog natuurlijk!!
Ik heb het mini egeltje al af,hij is schattig,ik heb spijt dat ik niet nog meer stof ervan heb gekocht...
Gaaf die buttons met de E,waar heb je die vandaan?
Btw ik heb weer internet,joepie!!
liefs,
Esther

Else zei

@Esther; Mail me even prive, dan heb ik je adres weer!! De E komt van Steppi bears naast Astrid bears stonden ze?!