zaterdag 17 oktober 2009

Helaas ...............

Helaas, geen klosjes deze week!
Ik ben lekker Safe Haven aan het quilten, blok 2 zit er bijna op!
Morgen heb ik een dagje vrij (lol), en ik ga met Barbara en mijn zusje naar de handwerkbeurs in Rotterdam.

Strakkies effies kijken bij mijn mede klossers of zij nog klosjes genaaid hebben deze week, ik zag vorige week al hele mooie tops voorbij komen!

Verder moet ik nog effies wat kwijt; ik vind het zo fijn om alle leuke, gezellige, lieve berichtjes te lezen die jullie hier voor mij neerkrabbelen! TOPPIE dames bedankt.

Tot klos,

13 opmerkingen:

supergoof zei

Oké, dan krabbel ik meteen weer wat,... ;o) Gaaf je Safe Haven! En wat istie groot! Ik vond het ook erg leuk om te zien hoe je DH je hielp,... zo lief!
:o)
En voor morgen heel veel plezier,... ik heb eigenlijk ook erge zin,...

Hennie zei

Succes met je quilt je hebt nog een paar leuke quilt uurtjes voor de boeg met deze quilt.
Veel plezier op de handwerkbeurs.
Fijn weekend Hennie.

Anoniem zei

Hé Else! Ik was vandaag in Ahoy en heb de prachtigste dingen gezien. Eerst heerlijk rondgelopen en alles bewonderd en toen rustig bedacht waar ik mijn geld aan uit ging geven. Je Safe Haven ziet er mooi uit. Wat groot inderdaad! Ik quilt momenteel de sweet sixteen quilt voor mijn dochter en ben aan een nieuwe cursus bij Heleen begonnen (de medaillon sampler, ook groot...) Veel plezier morgen,
Marja

Miranda zei

Wauw, wat een plaatje is je veilige haven......en ook zo groot. Kunnen mijn sneeuwpopetjes wel twee keer in, hahaha. Succes en een fijne dag morgen. Groetjes uit Virginia

Daniëlle zei

Klosjes!!! Heb ik ook nog ergens in de maak :)) Mocht ik er aan denken dan zet ik ze volgende week zaterdag op mijn blog. Er hebben er al een aantal op het blog van Jeannet gestaan toen ik nog blogloos was :)) Hele mooie dag morgen met veel plezier!

Gerda Hartman zei

Ik ben vandaag naar Ahoy geweest en het is echt zoooooooooo ontzettend leuk. Heel veel plezier (en neem een volle portemonnee mee) morgen.

Yvonne aka sommeke zei

Hup, hup Else! Je bent goed bezig met de Safe haven!
Véél plezier in Ahoy!

Cybele's patch zei

Hier dan nog een krabbel. Hoe was het in Rotterdam? Veel leuke dingen gezien? En heb je je kunnen beheersen?

Guusje, zei

Kan me voorstellen dat je eerst je Safe Haven aaan het afmaken bent en de beurs ik had er ook heen willen gaan maar het is er weer niet van gekomen zeker ga ik naar Zwolle toe maar dat is pas volgend jaar. En ben natuurlijk erg benieuwd hoe je het hebt gehad in Rotterdam.

Mascha zei

Al twee blokken bijna af. Wat ga je hard. Het is super leuk in Rotterdam dus je zal je wel vermaken.
Groetjes Mascha

Erna zei

Groot gelijk, ook tijd vrij maken voor iets anders. Succes met quilten.

Tineke zei

Hi Else,

Vertel eens... hoe was de handwerkbeurs? Heb je nog wat leuks gekocht? Was eht gezellig? Ben heel benieuwd....

Willie zei

Och Els, het geef niks dat we geen mandjes krijgen te zien, wat is je "Safe Haven" prachtig. En heerlijk met zo geweldige hulp er bij.