zondag 13 december 2009

Lieve bloglanders

Bedankt voor de enorme lieve reacties die jullie hebben achtergelaten op mijn blog, de kaartjes en e-mails. Wat zijn jullie bloglanders fijne mensen, een dikke knuffel van mij voor jullie!
De operatie is goed verlopen, er moest iets meer gebeuren dan gedacht maar toen ze toch bezig waren zijn ze gelukkig door gegaan zonder mij wakker te maken. De hechtingen zijn er uit en na 10 dagen niet bewegen, ben ik begonnen met 3 keer in de week fysiotherapie (wat erg pijnlijk is). Verder vermaak ik me prima, ik doe heel veel ideetjes op en kijk films, en sinds vrijdag mag ik zo nu en dan een uurtje borduren, kussen onder mijn arm voor de steun, en prikken maar! (dat is toch fijn, verder mag ik nog niets tillen!) Typen valt ook nog tegen en gaat niet snel, maar ik moest toch even weer wat neer kriebelen op mijn blog.

Oepsie vergeet helemaal te vertellen dat mijn kerstswap pakketje is aangekomen, waarvoor hartelijk dank. (kerstvrouw?) Wat er in zit, nog GEEN IDEE! de pakjes liggen nog netjes onder de boom te wachten tot de 23e.

Hele fijne zondag,
Knuffels en liefs, Else

14 opmerkingen:

Daniƫlle zei

Kijk daar is ze weer!!!! Knuffel van mij terug en doe maar rustig aan, wij lopen echt niet weg hoor! Lief dat je even iets hebt laten horen! XXXD

Erna zei

Fijn dat je er weer bent en dat het weer wat beter gaat. Lekker rustig aan doen. Wij lopen inderdaad niet weg.

Gerda Hartman zei

Leuk even een update van hoe het met je is. Gaat de goede kant op zo te horen!

katrien zei

Fijn te horen dat het al wat beter gaat met je,maar niet ovrhaasten hoor.Sterkte nog.
Amaai kun je nog zolang wachten om je pakjes te openen ?

Cisca zei

`Fijn dat je er weer bent, Else en dat het weer beter gaat. Wat knap dat je tot de 23e gaat wachten met het openen van je pakjes. Je weet toch wel dat ze open mogen, alleen niet laten zien tot de 23e? Groetjes, Cisca

Yvonne aka sommeke zei

Doe toch nog maar wat rustig aan, het klikt nog pijnlijk!
Kuuuuuuuuus van

martine zei

Sterkte met je schouder. Het was toch niet de rechterkant?

Mascha zei

Hey, Fijn om te lezen dat de operatie goed is gegaan. Nu nog herstellen. Neem er de tijd voor.
Groetjes Mascha

wilma zei

Fijn om te horen, Else!! Goed dat je jezelf weet te vermaken met van alles. Ik kan mij voorstellen dat fysio best pijnlijk is. Fijne dag en dikke knuffel!!

zaza zei

hoi,
zeer toevallig kom ik op jouw blogje terecht. Via je site (ik maak beren, dus snuffel ik regelmatig eens rond op beren-net) ben ik er geraakt.
Een spoedig herstel gewenst want je mag rustig nog jaren quilts en beren maken, ze zijn schitterend!

Tineke zei

Else! Wat goed weer even van je te horen! Beterschap en hartelijke groetjes voor jou!

Cybele's patch zei

Fijn dat het al wat beter gaat. Neem het er nog even van en vooral niets overhaasten. Sterkte met de fysiotherapie, (het zal niet meevallen) en spoedig herstel!

Guusje, zei

Goed te lezen dat je aan de beterende hand bent. Naar dat er meer moest gebeuren maar als het helpt geeft het niets zeg ik altijd maar. Heel veel beterschap verder en doe nog rustig aan. Laat je maar lekker verwennen.

Anoniem zei

Ah,Fijn om weer even van je te horen,was toch wel benieuwd hoe t nu met je is!!
Heel veel sterkte met herstellen en laat je lekker verwennen!!
knuf,Esther