woensdag 3 februari 2010

Mandjes woensdag .............

Ik ben van de week niet verder gekomen als 1 mandje en een gesloopt puntje!


tot nu toe heb ik dit;
De Pockets of Posies roept elke keer als ik boven kom, maar ik wil eerst verder met borduren van The journey of a quilter. Maar nu over tot de orde van deze woensdag, dus hop op de fiets naar de diëtiste, hopelijk ben ik weer een beetje Else kwijt!

Doe voorzichtig als je naar buiten moet, het was hier een ijsbaan vanmorgen! Gelukkig is de zon net gaan schijnen en is het hoop ik, zo weg.
fijne dag,

11 opmerkingen:

katrien zei

Toch leuke blokjes erbij en het geheel is al mooi.

quilting Jeannet zei

je hebt er toch al een heel aantal af Else, en je hoeft hem toch niet zo groot te maken ?

groetjes, jeannet

Annelies vdB zei

Wat een leuk geruit mandje.
Ik heb net boodschappen gedaan in het oude dorp en het was te doen. Veel gladheid is weg, maar er zijn nog wat verraderlijke stukjes.

Anja.M zei

jij hebt er tenminste nog een gemaakt, bij mij schiet het niet erg op ik had geen zin, maar ik probeer deze week weer een paar te maken.

Daniëlle zei

Vervelend toch he wanneer je de boel hoort roepen hihi! Wat was er mis met het puntje?? Hé, hier schijnt de zon, snel met Yvette op pad! Mooie dag verder! XXXD

Cisca zei

Nee, ik zie ook niets aan dat puntje, maar misschien heb je die ene uitgehaald? Hij is in ieder geval mooi en dat ruitje is een snoepie! Maar ik hou dan ook erg van ruitjes.
Groetjes, Cisca

Nelleke zei

hallo Else je hebt er toch een gemaakt en de quiltlap met mandjes oogt al mooi.En ik geloof je direct als je zegt dat de Pockets of Posies je roepen vooral als je ziet hoe mooi ze worden bij de andere quiltsters.Op het laatst zie je zoveel dat je gewoon niet meer weet wat je wil gaan doen,en ik hoop dat je een beetje kwijt bent zoals je zelf zegt.groetjes Nelleke

Miranda zei

Ohhhh, Else.......ondanls dat je maar een mandje gemaakt heb ziet het er wel al heel leuk uit hoor! Trouwens zo herkenbaar....al die mooie quilts die je roepen: Maak mij, maak mij....MAAK MIJ!Hihihi, zolang we ons er maar niet door gek laten maken niet? Knuffels vanuit Virginia

Tineke zei

En én, gelukt bij de diëtiste? Hoeveel minder Else? Ik hoor het de volgende keer wel vna je ;-))

Guusje, zei

Mooi mandje en randje heb je er weer bij en ach de mandjes komen vanzelf wel een keertje af. Het totaaloverzicht is wel al heel erg mooi.

Erna zei

De boog hoeft toch ook niet altijd gespannen te staan. En 1 mandje is toch ook goed. Hij is in ieder geval heel leuk. Wanneer je de mandjes bij elkaar ziet, dan wordt het een prachtig geheel. Groetjes, Erna