woensdag 24 maart 2010

Mandjes en meeeeeer ...

Van de week niet verder gekomen dan 1 bijna PoP mandje.

Nog even over de bee van vorige week donderdag, we hebben veel gekletst thee gedronken en elkaars quilt en bijna quilts bekeken. De middag vloog voorbij, de volgende bee staat al weer in de agenda, dan gaan we een naaldenmapje maken!
En alsof ik niet genoeg te doen had heb ik vorige week vrijdag samen met Barbara en zusje de quilt van zusje opgespannen. Het ging lekker snel en met zijn drietjes rijgen is heeeeel gezellig. Het is de bedoeling dat de quilt voor haar 40e af is, nog 5 maandjes te gaan zus!
Ik kreeg vrijdag ook nog dit SUPER kadootje, gemaakt door de moeder van Barbara.
Ze zitten lekker warm, Oma bedankt!
fijne zonnige dag,

14 opmerkingen:

Daniëlle zei

Hihi, heb hetzelfde mandje gemaakt, hopelijk vanmiddag op het blog hihi. Wat een prachtige quilt maakt zusje joh! Lieve kleurtjes, beetje doorwerken en hij komt op tijd af! Mooie dag en die sokken heb je vandaag even niet nodig! Groeten, Daniëlle XXXD

Katrien zei

Toch een mooi mandje erbij.

Annelies vdB zei

Wat een gezellige dingen allemaal. Mooie foto's van de werkstukken van de bee en gezellig met z'n allen een quilt sandwichen.

quilting Jeannet zei

Wat een lief mandje Else, ze zijn leuk om te maken he? en die sokken.....prachtig, en dan de quilt voor "zusje"....

Fijne dag, geniet van het zonnetje nu het nog kan !

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Wat een mooie sokken heb je gekregen, de quilt van je zus is ook zo mooi en dat moet lukken over 5 maanden af en dan de andere quilts van de bee allemaal geweldig. Je mandje in wording is ook erg leuk en mooi aan het worden.

Cisca zei

Wat een leuk mandje weer, schattig, die kantjes erop. Wat een prachtige quilt is dit toch!
Mooie quilt van je zus, gezellig met elkaar zo'n snertklus doen!
Groetjes, Cisca

wilmakuin zei

Wat ee gezellige dingen allemaal. Je bijna mandje is prachtig!!

gerda zei

ZUS...wat is die mooi!!!!!!!
en wat laat je weer veel moois zien....

Nelleke zei

Hallo Else wat leuk om samen een quilt door te rijgen vele handen maken licht werk bij dit klusje.Wat zijn de mandjes toch leuk om te zien en ook de quilt van je zus mag er wezen evenals de quilts van de dames van de bee.groetjes Nelleke

Lida zei

Leuk mandje, mooie quilts op die gezellige bee en geweldig zo samen met je zusjes bezig te kunnen zijn! Fijne dag nog, groetjes
Lida

sylvia zei

dat was weer een gezellig verhaal!!
en lekker, die sokken, ik heb altijd kouwe pootjes.....haha!!!
doei meis!!!

Inge Slaats zei

Hartstikke mooi mandje, Else.
Aahhh en die quilt van je zus, prachtig! Maarre..... moet die over 5 maanden klaar zijn? Hij is toch wel héél groot, zou bij mij 5 jaar duren, hihi.....

jorrit zei

hallo else. dat mandje is erg mooi.
en die quilt van je zus is ook mooi. maar mij lijkt quilten heel erg moeilijk. en die sokken zijn ook mooi. groetjes van jorrit.

Lia zei

Wat een prachtige werkstukken! Ik heb geen idee hoe je zo'n quilt maakt, maar het ziet er uit als een mega project. Super dat jullie helpen.

Groetjes,
Lia