zaterdag 6 maart 2010

Nieuw Blog in Blogland!

Ik moet het even met jullie delen, er is een nieuw blog in blogland "Barbara Bears and friends". Ja dat gebeurt wel vaker dat er nieuwe blogs bij komen maar deze is van mijn maatje Barbara, ik vindt het zo leuk dat ze is gaan bloggen. Nu kunnen jullie ook meegenieten van het moois wat zij allemaal maakt!

Oh en dan is het klosjesdag, nou die liggen heel trouw te wachten in een van mijn mandjes! Klosjesrondjes heb ik ook al een tijdje niet zo heel trouw meer gemaakt, ik heb me voorgenomen mijn klosjes leven te gaan beteren als mijn vogeltjes af zijn, die liggen ook al de hele week stil. Gek is dat na een beurs vol leuks ga ik met zoveel ideetjes naar huis en vervolgens ligt de hele boel een beetje stil! Zelfs niet verder gegaan aan LiB, ik denk dat het tijd is voor vitamine ZON.

Tot klos, fijn weekend

8 opmerkingen:

katrien zei

Ga meteen even kijken naar de berenblog.

quilting Jeannet zei

Vitamine ZON hebben we hier heel de dag al gehad Else, geen Quiltweer dus maar tuinweer, ik heb de hele dag met de vingertjes ( wel in handschoenen anders kan ik niet meer quilten...) in de aarde gewroet, het was wel heerlijk in de zon en uit de wind. Ga zo even kijken naar je Maatje !

groetjes, jeannet

patchworkwilma zei

Och Else, ik denk dat we allemaal wel met té véél dingen tegelijk bezig zijn (heerlijk dat ik het niet alleen ben zeg)en dan word er weleens een werkje in het vergeet hoekje gezet, komt vanzelf wel weer voor de dag.
Leuke beertjes maat jou berenmaatje.

prettig weekend,
groetjes, Wilma B.

WilmaKuin zei

Og wat heerlijk!! Kan ik daar ook lekker neuzen...

De klosjes en mandjes komen wel weer, else...

Daniëlle zei

Hier staat Barbara ook al op de bloglijst hihi! Wat zijn haar beesten lief en grappig! Enne .. de klosjes gaan er echt niet vandoor hoor! Mooi weekend! groeten, Daniëlle XXXD

Barbara zei

Wat ben je toch een schatje om hier bij jou reclame te gaan maken voor mijn blog.
Dankjewel maatje........SMAK
En wat betreft je ufo's...de boog kan niet altijd gespannen zijn ;-)
Komt wel weer

Fijn weekend, liefs Barbara

Guusje, zei

De klosjes komen wel weer, straks roepen ze heel hard en dan ga je er vanzelf weer mee verder. Leuk dat je eerst de vogeltjes afmaakt en dat vol van ideeenken ik daar heb ik ook altijd last van en duurt ongeveer een week. Straks even op bezoek bij de nieuwe blog.
Fijne zondag.

Annelies vdB zei

Geniet van het heerlijke weer !