woensdag 30 juni 2010

Beurs .............

Nee effies geen quilterige dingen voor mij deze week, kben druk! Waarmee, nou deze dame gaat samen met maatje Barbara op de Beren en Poppenbeurs bij paleis 't LOO staan.

We hebben ieder een eigen stukkie kraam en die wil ik proberen er leuk bij te laten staan, er werden bakjes gemaakt door dh (en met schoolbordenverf bewerkt door mij), beren uitgezocht en geprijsd (was dat moeilijk!) nog wat andere leuke hebben dingetjes voorbereid o.a. voor het maken van mini-quiltje.

Proefopstelling gemaakt op de keukentafel, we eten nu met 't bord op schoot (lol) Maar ik ben er bijna klaar mee, alles gaat straks (hoop ik, mien is nog een beetje onzeker) in de bakken en nu moet ik eerst echt effies door het huis heen, het is nu nog te doen qua temperatuur.

proefopstelling op de keukentafel (lol)

Als jullie me missen, ik zit dit weekend op de Beren en Poppenbeurs in Apeldoorn bij Paleis 't LOO. Zullen jullie duimen voor droog weer?

Oh bij de weegschaal mevrouw is alles goed gegaan, niets erbij niets eraf en dat na 3 weken vakantie! Ik ga nog even lekker door, laat die kraan maar stromen ben gek op WATER!!

Tot gauw,

13 opmerkingen:

katrien zei

Veel plezier op de beurs.

Klaske zei

Nou je proefopstelling is goedgekeurd hoor!! Veel succes!

Annelies vdB zei

Veel plezier op de beurs. Och, dan moet je afstand doen van je leuke beertjes. Is dat niet moeilijk ?

Anoniem zei

Ohhh, Else, je hebt echt een hele eigen berenkraam! wat leuk, en ik zou het ook moeilijk vinden als ik ze moest verkopen.

groetjes, en veel sucses! Jeannet

willy zei

Veel plezier op de beurs.
Op de Veluwe hebben ze heel lekker water ;)

Yvonne aka sommeke zei

Ik duim voor goed weer, succes zal je vast hebben met al die schattige beertjes!

bep zei

Hoi Else,wat leuk dat je bij het Loo aanwezig bent ,des te meer reden om toch te komen,ben zelf ook open,maar wie weet,groetjes bep

Guusje, zei

Wat leuk dat je daar gaat staan en wat heb je een leuke opstelling zo te zien. Heel misschien kom ik ook langs, dus wie weet zie ik je. Vast veel voorpret.

Cisca zei

Ach, Else, ga je die leuke beertjes verkopen? Ik wist trouwens niet dat je dingen verkocht, dat is me nooit opgevallen. Of ik ben het weer vergeten. Ik ga ook eens gauw op de site van je vriendin Barbara kijken. Ik keek al even en zag in de gauwigheid dat ze pakketjes verkoopt om beren te maken. Jammer, dat Apeldoorn niet een beetje dichterbij is. Veel plezier daar!
Groetjes, Cisca

Daniƫlle zei

De proefopstelling ziet er professioneel uit hoor!! Go girl!! Heel veel succes, XXXD

http://quiltendewilma.web-log.nl zei

Wat een prachtige opstelling!!! Veel plezier op de beurs!1

Marjan zei

Heel veel plezier en succes op de beurs! Zo op de keukentafel ziet het er in elk geval al helemaal geweldig uit!
Groeten,
Marjan

Elsbeth zei

Nou Else, voor droog weer hoef je niet meer te duimen, 't is gewoon prachtig! Veel plezier daar!
groetjes Elsbeth