donderdag 24 juni 2010

LiB 22 juni en ..................

Even afgelopen dinsdag in een notedop, het was weer KEI gezellig! Omdat het de laatste keer voor de vakantie was moest ik effies iets lekkers op tafel zetten en dat vonden de dames niet erg (ja ik heb er ook 1 genomen, lol)


Annelies en Mieke hadden HEEL hard gewerkt en al een aantal banen aan elkaar zitten, maar de andere dames hadden ook zeker niet stil gezeten! (het is geen aangenomen werk, dus relaxed doorprikken!)


Elsbeth kwam ook effies buurten en showde haar affo top, GAAF jullie zien de quilt vast een keer op haar blog voorbij komen als hij klaar is. Sylvia had de 1e blokjes van haar SbS meegenomen (links onder) en ik had mijn Boeren Wijffies meegenomen (rechts onder) Oeps dat moet zijn FARMERS WIFE!

Kheb Lyda ook besmet met mijn boerenvirus en samen met haar de stofjes voor haar 1e blokje uitgezocht (foto bij Syl op haar blog)

Op de bloggen van Sylvia en Annelies zijn er ook nog leuke foto's en verhalen lezen over ons LiB kluppie. Helaas moeten we nu wachten tot September voor de volgende LiB bee, ach wie weet in juli in t klein nog een keer LiB hier thuis? Lijkt je het gezellig mail me dan effies.

Zo dan nu op naar de weegschaal dame, eens kijken wat de schade is na de vakantie!
De kneedgozer, ja die is ook nog steeds in de picture daar ben ik gisteren geweest.
En morgen ga ik een dagje fröbelen bij Danielle van Daantjes Heart, dat word vast heel gezellie. Heb al gelezen dat er een lekkere (gezonde) lunch in de maak is (lol)

Fijne zonnige dag,

6 opmerkingen:

willy zei

Het was hier stil maar dit is weer een overvol log. Fijn dat je er weer bent. Meteen weer volop bezig met quilten, mooie foto overzicht.
Misschien valt de ravage van de vakantie nog wel mee en ben je zelfs afgevallen.
Fijne dag en voor morgen ook alvast.
Groetjes

Annelies vdB zei

Het was reuze gezellig ! Als ik niet moet werken heb ik wel zin in een mini LIB-tje in juli.

Yvonne aka sommeke zei

Lachen met je Boeren wijffies, met de naam dan, hé. De quilt wordt zeker mooi!
En je gaat van de éne naar de andere gezellige afspraak, behalve die kneedgozer en de weegschaal natuurlijk.
Amuseer jullie bij Daantje!

Cisca zei

Prachtige dingen laat je weer zien. Wat een leuke naam: boeren wijffies!
Veel plezier bij Daniëlle,
groetjes, Cisca

Marjan zei

Leuke foto's van een gezellige bijeenkomst! En wat worden er schitterende dingen gemaakt... Je Boeren Wijffies zijn trouwens ook geweldig (zowel de naam als de blokjes)!
Groetjes,
Marjan

marijke zei

Wat een gezellige bijeenkomst hebben jullie, wou dat ik kon aanschuiven!
groetjes Marijke