zondag 25 juli 2010

Deze week en Uitslag loterij

Bedankt voor alle lieve felicitaties en leuke reacties op mijn vorige blogjes!

Gisterochtend dacht ik te gaan bloggen maar daar is door een "vreemd" geluidje in mijn TOETje niets van gekomen, gelukkig heeft zwager het voor mij kunnen repareren en kan ik weer met een gerust hard rond toeren! Maar nu ben ik er weer en krijgen jullie deze week in een vingerhoed!

Afgelopen week was een gezellige maar drukke week voor mij, nichtje Demi van 15 was hier te logeren en ja wat doe je dan? SJOPPEN in Amsterdam, ze was daar nog nooit geweest en dat vond ze SPANNEND! We hebben ons prima vermaakt, ze heeft haar ogen uitgekeken en leuke aankopen gedaan, ja ook den Haan en Wagenmakers heeft ze van binnen gezien dat vond ze erg MOOI! (dame in de dop doet de richting mode op school, dus heeft iets met stofjes)


En ja het kan niet missen met deze tante, we hebben gefröbeld aan een Lange Lijs, films gekeken en een paar heerlijke fiets tochtjes gemaakt hier in 't Gooi. Oh we hebben ook nog gaatjes in haar oren laten prikken, 1 gaatje had ze nog maar die andere was dichtgegroeid en oorbellen zijn toch wel heel erg leuk! Dus op naar de juwelier en PRIK, helemaal blij was ze. Ik heb nog nooit iemand zo vaak voor de spiegel zien staan GLUNDER GLIM. De dagen vlogen voorbij voor we het wisten was het donderdagavond en kwam neef lief zijn dochter weer halen, helemaal blij ging ze naar huis een geslaagde week en een moeie tante (lol)

Voor dat Demi naar huis ging heeft ze samen met Pullekie de volgende lootjes getrokken;


Dames Juicybear en Cisca mag ik jullie adres?

En dan mijn verjaardag, ik ben met zusje een dagje naar Zutphen geweest! Wat een heerlijke stad is dat toch, je kan er heerlijk winkelen en ja we zijn ook die ene vreselijk LEUKE quiltwinkel geweest waar zij werkt. Terwijl zusje en ik even zaten bij te komen achter in de winkel kwam Danielle binnen met haar quiltvriendinnen, er werd geknuffeld en gekletst en ja er zijn ook lapjes gekocht door de zusjes (lol) Na de quiltwinkel hebben we nog heerlijke rondje door de stad gedaan, want je kunt er ook heel fijn wandelen er is genoeg te zien!
's avonds hoefde ik niet te koken, dh heeft me mee uit eten genomen het was HEERLIJK!


En zo is deze week weer omgevlogen, ik ga me bezig houden met het huishouden want dat heeft een beetje op een laag pitje gestaan!

fijne zondag,

16 opmerkingen:

katrien zei

Wat een heerlijke week heb je gehad.

Annelies vdB zei

Dat klink als een erg leuke week ! Geniet nog maar even na.

willy zei

Wat kun je toch veel ondernemen in een week, gezellig allemaal.
Leuk verslag en foto's.
Groetjes

Guusje, zei

Wat klinkt het allemaal erg leuk en gezellig. Volgens mij heb je een topweek gehad. Leuk dat je zo verwend bent op je verjaardag. En dames van harte gefeliciteerd.

Cisca zei

Jeetje, ik ben even teruggegaan naar dat blogje en er was maar één Cisca, dus dat moet ik zijn. Wat leuk, dankjewel alvast. Spannend, ik zal je gauw mijn adres sturen!
Wat een leuke week met je nichtje en dan ook nog naar Amsterdam en naar Zutphen en nog andere blogsters tegenkomen. Gezellig!
Je hebt je nichtje wel een leuk cadeautje gegeven, leuk, hoor.
En nu maar lekker rustig bijkomen!
Groetjes, Cisca

nellekequilt.blogspot.com/ zei

Hallo Else wat fijn dat je een leuke week gehad hebt.Eigenlijk zeggen de fotos al genoeg zo gezellig samen met je nichtje en zus.En als je dan ook nog mede blogsters tegen komt in de winkel is dat helemaal super.Groetjes Nelleke

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat Cisca!
Else, jij had een drukke maar wel erg leuke week, die nemen ze je niet meer af.
Sterkte met het HH nu!

Miranda zei

Meiden gefeliciteerd en jij Else heb een super weekje gehad zo te lezen! Groetjes

sylvia zei

haha, 't was me het weekje wel!
deze week weer tijd voor het boerenmeisje en het meisje zelf????
groetjes

Daniëlle zei

Whow, dat was me het weekje wel! O, dat zegt sylvia ook net zie ik LOL! Huis weer aan kant? Niet overdrijven hoor, lekker een steekje doen! Mooie dag, liefs, Daniëlle

Erna zei

Nou inderdaad een gezellig en druk weekje. Ik ben wel wat laat met mijn felicitatie maar beter laat dan nooit. Nog van harte gefeliciteerd met je weer een jaartje ouder dagje. Fijne avond en lieve groetjes, Erna

Marjan zei

Wat een heerlijke week heb jij achter de rug! Leuke foto's!
Groeten,
Marjan

Berna zei

Je hebt een hele leuke week achter de rug zo te lezen. Een week om nog lekker lang van na te genieten. Beide winkels zijn toch niet voorbij te lopen? En zonder een lapje de deur uit is ook ondenkbaar!

Juicybear zei

Hoi Else, ik wilde je nog even bedanken voor je mooie kadootje, wat een schitterende lapjes zeg je heb precies mijn smaak gestuurt, roze en bloemetjes. Dikke kus voor jou en nogmaals bedankt je hebt iemand super blij gemaakt.
Groetjes Anneke ^..^

Inge Slaats zei

Hoi Else,

Ik lees nu pas van die leuke week die jij gehad hebt omdat ik eerder geen tijd had vanwege mijn leuke week, die na jouw leuke week kwam, volg je me nog????
Wat gaaf zo samen met je nichtje sjoppen, enig zijn die meisjes als ze zo enthousiast zijn.
En Zutphen? Nou dat is natuurlijk ook helemaal "wow"! Wat een heerlijke stad hè met die superquiltwinkel van Petra! Goh, en dan ook nog al die leuke mensen ontmoeten, gezelligheid ten top.

Nou tot de volgende keer maar weer en een hele fijne avond en zondag nog.

Inge

Anoniem zei

Benefit from moist meats with the fam and even very good.
The initial step: Earn a Roux! Stove foods are simple to
arrange, although might want to place all the constituents (when i.

with the. Probably absorbing facet among Kenstar OM 34ECR micro wave will be the thaw ability.


Also visit my homepage - sunbeam classic toaster