zondag 29 augustus 2010

Zusjes onderweg!

Zusje en mijn persoontje zijn gisteren bij de Open Dag van Quilt it & Dotty geweest. Het was er op zijn Brabants gezegd KEI druk en KEI gezellig! Toen we binnen kwamen liepen we meteen BB'ers "bekende bloggers" tegen het lijf, Inge met zus Erna en Peti. Het was lekker druk in de winkel en we zijn toen met een bakkie en taart in de serre gaan zitten en hebben effies lekker bijgekletst! Koffie met taart?!! Ja we vielen met onze neus in de taart want de winkel van Dorry "Quilt it & Dotty" bestaat 2 jaar en er was overheerlijke TAART wat zeg ik wel 3 soorten! (moeilijk kiezen hoor, lol) DH van Dorry bedankt voor de goede zorgen, "erg kben zijn naam kwijt OEPS leeftijd?"
Geleend van Inge's Blog

Inge vertelde ons dat zij en zus Erna zich hadden opgegeven voor de poppenquiltjes-club wij ook kijken, Mmmmm die kleine quiltjes zijn wel erg LEUK! DOEN zus?! En ja hoor ook deze zusjes hebben zich opgegeven voor de maandelijkse poppenquiltjes-club die dan weer 1 keer in de maand hier op de deurmat valt, helemaal compleet patroon met stofjes SPANNEND! En wie weet gaan we een keertje naar de bee bij Dorry, want dat is ook mogelijk!

Toen het wat rustiger was geworden in de winkel zijn we op zoek gegaan naar een afbiesrandje voor zusje haar hexagonquilt en ja we zijn geslaagd, maar helaas vergeten om van het stofje een foto te maken tligt al bij haar thuis! Tis een donkerrood stofje, hij sluit de boel mooi af.

Het was ondertussen half 2 geworden en we hoorde op de radio dat er op weg naar huis een file stond van 16 km! Weet je wat we doen we zetten de Miep aan en gaan nog een quiltwinkel bezoeken en zo belande we op de bank in de tuin bij Bep met koffie en cake! Zoals jullie kunnen zien was het lekker weer "op het moment van de foto"Er was nog een kleine show en tell;
Daarna kwam het even met bakken uit de hemel maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben gezellig bijgeklets en we hebben nog wat leuke aankopen gedaan, kijk maar hier;

Leuk borduurtje voor ons samen

een paar lapjes voor mijn boeren wijfie!

en deze 2 mochten ook met mij mee!

Rond half 6 waren we weer thuis met onze schatten, kheb genoten van ons dagje uit!

En dan is het nu tijd om het vuur eens flink op te stoken onder de pannen, en de kachel mag ook wel wat houtjes bij hebben het HOOOST hier in het midden van t land en ik vind het niet warm!

gezellige avond,

17 opmerkingen:

marijke zei

Niet alleen bij jou regent het, hier in den haag is er een herfststorm aan de gang alles rammelt en tikt en af en toe komt de regen met bakken uit de hemel. Bah, niets voor mij. Heb vandaag stofjes gesneden en boeken besteld.
Wat een geweldige dag heb je gehad en zulke mooie stofjes vooral die rode met lettertjes word er hebberig van hihihi.
Groetjes Marijke

Juicybear zei

Zo zeg jij hebt een hele leuk dag gehad met je zus en hele leuke dingen gekocht, jij kan weer aan de slag:-)
Groetjes Anneke ^..^

quilting Jeannet zei

Wow Else, jij bent nog eens goed op pad geweest! wij hebben de kachel ook voor het eerst aan hoor, heerlijk, het lijkt wel midden herfst, waaien dat het doet !!

groetjes, jeannet

Anoniem zei

Zooooo.....jij hebt een leuke dag gehad!! Leuke lappies heb je gekocht Else! Geniet ervan!

Anoniem zei

Hello Else, the Open Day at Quilt It & Dotty looks fantastic, especially to be served coffee and cake! I have also signed up for the Doll Quilt Club ~ all the way from Australia!! Enjoy the Harvest Home, I have two patterns and they are just lovely. Wow, you also bought beautiful fabrics, what a wonderful day out! Kindest regards, Ann

Cisca zei

Dat was een leuke dag,en veel mooie dingen gekocht. Hier is het ook heel slecht weer, de herfst is wel vroeg dit jaar. Maar we hoeven nog geen verwarming aan te doen, maar dat zal wel komen omdat we in een flat wonen.
Groetjes, Cisca

Guusje, zei

Het ziet eruit als een geweldig gezellige en leuke dag. Mooie aankopen hebben jullie ook gedaan.

Yvonne aka sommeke zei

Haaa, weer een dag met gouden rand (en véél taart ;-)))
Dorry's man heet Jeroen, denk ik toch ...

Marjan zei

Wat een fantastische dag! En wat een mooi lapjes... Ik twijfel nog over de poppenquiltjes-club: zal ik ook? Of zal ik niet... Ik heb al zoveel om handen, maar het lijkt me zo leuk! Wat is jouw advies? (Ik denk dat ik het antwoord wel weet...) Groeten,
Marjan

Anoniem zei

Hoi Else,
Nou, jij hebt een geweldig quiltweekend achter de rug lees ik! Gezellig! En een aantal bekenden ook van mij tegengekomen. Helaas kon ik zelf niet naar Dorry omdat ik jarig was... Maar dat mag de pret niet drukken. Bedankt voor je reactie op mijn weblogje!
groetjes Nathalie

katrien zei

Heerlijke dag heb je gehad.

Daniëlle zei

Dat is nog eens een heerlijke zondag geweest, prachtige stofjes, leuk patroon, mooie quilts, lieve mensen, mooie poppen, wat wil een mens nog meer hihi! Mooie avond verder, liefs, Daniëlle

sylvia zei

zo, dat was me het dagje wel, wat leuk en wat een leuke dingen gekocht!!
leuk dat je meedoet met de kleine quiltjes club. ik heb ze allemaal al bewonderd!
maar niet opgegeven, ik heb nu nog genoeg liggen......haha!!
en je andere berichten ook bijgelezen, je was net bij Dotty weg, je was er al eerder!!
wat een feessie, liefs, Syl

Anoniem zei

Wat een heerlijke dag zeg. En 2 quiltwinkels op 1 dag: dat is altijd een feestje!

Annelies vdB zei

Wat klinkt dat gezellig Else. Ik ben nog een beetje aan het bijkomen van de vakantie.

Berna zei

Wat een leuke dag moet dit geweest zijn bijDorry. Je hebt mooie aankopen gedaan!

Balsemien zei

Wat een heerlijke gezellige quiltdag heb je gehad bij Dorry en bij Bep. ga toch ook es naar het verre zuiden. Ik lees zulke leuke dingen over Dorry's winkeltje. En Bep, da's altijd leuk hè?