dinsdag 12 oktober 2010

Tis niet gelukt, maar t was me gezellig!!!

Helaas, het is Sylvia en mijn persoontje niet gelukt en we hebben echt ons stinkende best gedaan om juf Annelies uit te horen over haar "geheime projekt" maar echt NIET geen woord! Ik kan helaas niet meer melden dan "HEB GEDULD" en 't wordt PAARS (lol)"

Jullie hebben het zeker al door, het was weer een dolle boel vanmorgen bij t LiB-kluppie. Jammer genoeg moesten we een LiB-maatje missen die was ziek, Lida BETERSCHAP van ons. De tafel was even goed vol want er werd aangeschoven door Robin (dank je Syl) een heel gezellige dame die hele mooie dingen maakt, de foto van haar affo heb ik Annelies gestuurd die laat ze vast zien!

De quilt van Mieke was er nog, ohhh die wordt me MOOI.
hoe zit dat NOU?

SUPER!!


de blokken van de overbuur

en Pie and Tart "van de restjes van LiB"

Verder was er een dame uit Australie in de winkel die was op rondreis door Europa, ze was zo blij quiltende meisje te zien, haar man was heel geduldig. Komt vast omdat Josephine beneden in de winkel met hem in gesprek was over Landrovers (lol) En wie er ook nog de trap op kwam was Barbara van "Pink en Barbara" leuk om haar weer eens in het eggie te zien. (ze krijg al een lekker buikie!) Jullie snappen de tijd vloog voorbij, ik heb heel wat stitcheries kunnen verwerken tot rondjes! Maar nu ga ik effies banken (bijkomen op de bank)


fijne avond,

20 opmerkingen:

inge zei

jij had een fijne dag!

katrien zei

Hé leuke dag heb je gehad.

Quiltendewilma zei

Fijn dat je het zo gezellig hebt gehad....
Mooie lib zeg!!

willy zei

Leuk, ik ben weer helemaal op de hoogte van je LIB-dagje.
Jammer dat we nu nog niet meer weten dan "paars". Ik had meer van je verwacht ;)
Groetjes

sylvia zei

hallo meisje uit Huizen, die mevrouw heet Robin!!!
;)

Guusje, zei

Wat hebben jullie het weer gezellig gehad en veel gezien en gehoord. Ik hoop er de volgende keer bij te zijn lijkt me geweldig en jammer dat je nog niet meer weet van het geheime projekt.

Cisca zei

Wat een gezellige dag weer en wat een mooie quilt van Mieke, zo te zien met verschillende achtergrondjes voor de Lib. Leuk, zoveel verschillende soorten, ik ben ook van plan hem eens te maken, maar dat zal nog wel even duren.
Groetjes, Cisca

Annelies vdB zei

Het was een zeer gezellige ochtend, ook al waren jullie wel erg nieuwsgierig hoor. Dank je wel voor de foto's. Ik zet ze morgen op mijn blog.
Prettige avond !

Anoniem zei

Hi Else, what a wonderful day you had and even an Australian in the shop!!! Yay! Great photographs which inspire me to get on with my LIB. It is so nice to see the different LIB blocks. Kind regards, Ann ~ Australia!!

Yvonne aka sommeke zei

Gezellige boel op zo'n LiB-club dagje!

Miranda zei

Het klinkt net zo leuk als ons weekeindje. Mooie LIB's te zien en die taartjes....hmmm zien er toch altijd verleidelijk uit. Knuffels

Lida zei

Zag er al zo gezellig uit en wat worden ze mooi!! groetjes
Lida

Nelleke zei

Hallo Else wat fijn dat je het zo gezellig gehad hebt.En het werk van andere bekijken is zeker erg leuk je doet er altijd wel inspiratie van op.Groetjes Nelleke

Hennie zei

Else, ik heb even op je blog rondgekeken,wat een mooie dingen worden door jou gemaakt! Quilts zie ik en ook poppen en beren, die maak je ook zelf?
Groet, Hennie.

Shirley zei

joh wat een heerlijke dag was dat, mooi zijn de LIBjes, mijn vingers jeuken maar ik wil eerst wat meer af maken, voordat ik daar rustig voor kan zitten. Veel hooi en een te kleine vork, herkenbaar he.

Cybele's patch zei

Leuk zoals je het beschrijft. Zie het helemaal voor me al die giebelende en kwekkende quiltster.

Josephine zei

Ook ik vond het erg gezellig. Vooral de momenten dat jullie boven in lachen uitbarstten, heerlijk! Daar word ik dan zelf ook weer vrolijk van he!

Els zei

Wat een leuke dag heb je gehad!!

Balsemien zei

Gezellig Else de LiB club. de resultaten heb ik al op verschillende plekken gezien en het wordt prachtig!

Marjan zei

Gezellig joh! En wat wordt die LiB toch schitterend...