maandag 4 oktober 2010

Van alles een beetje!

Hebben jullie dat ook wel eens : dan ligt er "ineens" weer van alles en komt er niets uit je handen! Nou ik kan op het moment de fut niet vinden om iets af te maken, ik slaap en hang en lees wat blogs maar verder blllll! (En ik wil ZOVEEL, TE VEEL?)

Mijn poppenquiltje hoeft alleen nog een biesje en labeltje!


De rode sok een achterkantje!En ik heb al mijn klossen opgespeld, zoiets moet het worden! Het 1e blok heb ik al aan elkaar zitten.Nu mezelf eerst maar eens een schop onder mijn kont geven en douchen, dan straks naar de weegschaal mevrouw! Daarna ga ik proberen mijn bureaus leeg maken, en dan bedoel ik niet verplaatsen zoals ik meestal doe maar echt een plekkie geven en anders WEG! Even weer rust in de tent en dan hopelijk weer zin om wat af te maken.


Fijne zonnige dag,

Net bij de weegschaal mevrouw geweest; Niets eraf maar gelukkig ook niets erbij! Op naar de volgende keer.

15 opmerkingen:

Katrien zei

Hé hier ook al zo'n leuk miniquiltje.Leuk die sokken en het begin van de klosjesquilt is er.

quilting Jeannet zei

Nou Else, ik zie al weer een hoop leuke dingen, die klosjes zijn vreselijk leuk, en je poppenquiltje al weer af, en dan je sokken, ik vind dat je al veel doet hoor. Was leuk om je even te zien en te spreken bij PP, ik zag eerst het patroon en toen jou ervoor,ik zou als ik jou was je jas een keer op je blog zetten, heb er later nog aan gedacht, zo apart!

Groetjes, fijne dag! Jeannet

willy zei

Vandaag gaat het je vast wel lukken. Ik zie wel wat je hebt afgemaakt.
Succes.

Anoniem zei

Hoi Else,

Ik herken wat je zegt, je wilt zoveel tegelijkertijd en dan komt er uiteindelijk niets uit je handen.
Maar dat komt helemaal goed, je maakt altijd van die hele leuke dingen.
En wat goed, dat afvallen van je, even stilstaan is gebruikelijk, dus doorzetten.

Groetjes,
Anja Lems

Juicybear zei

Ja ik ken dat gevoel ook, en je hebt toch nog hele leuke dingen om af te maken, die sokjes zijn erg leuk en je klosjesquilt wordt ook super. Ach het komt vanzelf wel weer terug want je wil vast gauw aan dat mooie patroon van de mandjesquilt gaan beginnen:-)
Super met je gewicht zeg echt goed van je.
Groetjes Anneke ^..^

Balsemien zei

Dapper dat je naar de weegschaalmevrouw gaat Else, ik liet het na een paar keer al weer afweten... Het zit echt tussen de oren en ja ook op andere plaatsen, maar vooral daar... Het gevoel dat je een helen=boel wilt, maar geen begin kunt vinden aan het afmaken is errug herkenbaar. ik verlummel mijn tijd dan achter de pc, met nieksdoen, hangen en... (het zal je niet verbazen) snoepen!
We gaan elkaar en onszelf maar even schoppen en dan weer vrolijk verder! veel liefs, Mienke

Mascha zei

Ben helemaal weg van je klosjes. Zo leuk met die kleine en grote klosjes.
Succes met de opruiming.
Groetjes Mascha

Ik ben Esther zei

Hey Else,
Ja ik ken het gevoel...zou het in het weer zitten??..:O)
Je poppenquiltje ziet er superleuk uit!
Bedankt voor je krabbeltje op mijn blog!Is nog best ingewikkeld zo'n blog goed krijgen...:O)
Fijne dag!!
liefs,Es

Diana zei

Hoi Else, ik heb zelf op het moment ook de grootste moeite met mezelf in toom te houden. Het ene project na het andere wil ik opstarten maar eerst moet iets af zijn. Als ik zo eens kijk ben je met best veel bezig en doe je ook veel! Alles is natuurlijk relatief, dus het is een kwestie van je met de juiste mensen te vergelijken.
Vorige week kreeg ik 's avonds ook niet veel uit handen dus bleef het beperkt tot blogs lezen en boeken bekijken (vandaar weer zoveel ideeen). Het lastige is het proberen je daarbij neer te leggen en er vertrouwen in te hebben dat er dagen komen waarop alles opeens vanzelf gaat.
Veel succes
Diana

Cisca zei

Ja, een heel bekend gevoel. Je hebt zulke mooie dingen liggen, de zin komt vast weer gauw terug. Je klosjesquilt is een mooie en je poppenquiltje... haast AF! En die rode sok, ook al zo'n leukerd!
Begin maar eens met 'lekker' ruimen, dan zie je het vast weer helemaal zitten. Succes!
Groetjes, Cisca

Annelies vdB zei

Dat gevoel is heel bekend hoor. Af en toe zou ik heel hard HELLUP willen roepen. Toch geniet ik keer op keer van deze hobby.

Lida zei

Ha, ik weet precies wat je bedoelt, vooral zo als nu, na een druk weekend, met te weinig slaap, zou ik het liefst terug kruipen in bed! Maar ik heb nog zoveel te doen!! Ja,ja, juist dan komt er bijna niets uit je handen! Maar stilstand tijdens een dieet is geen achteruitgang, je lichaam heeft zich aangepast en dus moet je even over het dode punt heen, komt goed hoor! Wat wordt je poppenquiltje lief, mooi gequilt ook! En de rest, nu het loopt niet weg, neem gewoon eens een dagje voor jezelf, geen naald in je handen, maar een maskertje en een lekker boek, dat heb je soms gewoon even nodig en laat die schop dus maar zitten!! Fijne dag, groetjes
Lida

Guusje, zei

Je hebt anders wel prachtige dingen om af te maken en te laten zien. Ik weet zeker dat het je lukt om weer zin te krijgen, soms heb ik ook wel een periode geen zin en doe dan ook niet veel.
Succes met opruimen.

Els zei

Ohh wat jammer dat je je zo rot voelt, heeft de schop geholpen? Ik zie dat het nog maar weinig werk is, met een paar uurtjes ben je klaar joh dus kom op!!

Renate zei

What a nice idea, you made the Klosjes in different sizes!
Groetjes Renate