dinsdag 16 november 2010

Dagje frobelen met Barbara en ..........................

Gisteren heb ik een heerlijk dagje samen met Barbara gefröbeld. Barbara kwam met deze bos mooien rozen de drempel over, SUPER!


Een klein jaartje geleden had ik twee van deze topjes genaaid 1 voor haar en 1tje voor mezelf. Borduren mocht Barbara zelf doen!

Dit is mijn toppie, die moet ik nog borduren!

Nu was haar borduurwerk al een tijdje klaar, en kwam Barbara laatst met de vraag "EN NU DAN?" Dus afspraak gemaakt en vandaag was het dan zover. Juf Else kwam in actie, vullingkie ertussen beetje lijmspray en quilten. QUILTEN? ja kijk zo, en daar ging ze niet snel maar wel heel erg regelmatig in de loop van de middag was ze klaar. (dacht het niet!) Daarna een biesje aan het quiltje genaaid en die werd ook vol gas tegen genaaid, toen Barbara gisteravond naar huis ging was het quiltje klaar, inclusief label. Hier een klein stukje van quiltje, wil je hem in het geheel zien kijk dan even op haar eigen blog!
En wat ik ondertussen heb gedaan, gewerkt aan de puntjes! 'T topje heeft nu 2 randjes met die "leuke" puntjes! GRRR echt niet (lol)

Ondertussen rammelde de brievenbus hier ook nog en kijk eens wat mevrouw post hier bracht;

Miranda bedankt, wat een SUPER leuk speldenkussen!!

Zo dan nu ffff achter de druppels aan en dan;

ga ik juf een bezoekje brengen, ja ik zal me gedragen!

fijne dag,

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Else, have a great day and you have some beautiful roses. Lovely pin cushion also and Barbara's block is very nice. What a wonderful day for you. Ann

Miranda zei

Wat een lieve minikes! En graag gedaan hoor, slechts een dag stichen en dan heb je ook wat niet....veel plezier in de grote stad

sylvia zei

wat een leuke en gezellige dag hebben jullie gehad.
nichtlief en ik doen het vandaag!!!
leuk speldenkussen: wow!!!

Anoniem zei

Jullie hebben een leuke dag gehad, als ik dat zo lees. De quiltjes worden erg mooi. En wat een kleine driehoekjes zeg: succes ermee!

Willy zei

Leuk verslag van een gezellige dag.
FF doorzetten met de driehoekjes, want het wordt wel mooi.
Het quiltje van Barbara is ook mooi geworden.
Leuke verrassing kreeg je nog per post.
Fijne dag

katrien zei

leuke miniquiltjes en wat een leuk speldenkussen.Geniete ervan.

Lida zei

Wat eens schattig quiltje is dat geworden, fijn dat je haar zo kon helpen, nu is het iets heel bijzonders geworden, ga je die van jou nu ook afmaken?? Groetjes
Lida

Guusje, zei

Wat een leuke quiltjes en mooi borduurwerk. Mooi speldenkussen heb je ook ontvangen en wat een prachtig randje krijgt je poppenquiltje hij wordt ook erg mooi, mooie kleuren. En hoe was de applicatieles, was juf tevreden, moet haast wel als ik naar je mandjes kijk.

Annelies vdB zei

Voor gedrag vandaag: een 8 !!! :-))))

Marjan zei

Wat een leuk verslag van de applicatieles! En wat wordt je poppenquiltje goed, zeg... Knap hoor, die puntjes! (Ik moet de moed nog gaan verzamelen!)
Groeten,
Marjan