maandag 15 november 2010

Poppenquiltje en ....

Zo even een updeet van wat er aan deze kant allemaal is gebeurt van de week! Op donderdagavond hebben zusje en mijn persoontje samen gewerkt aan onze poppenquiltjes, wat een gemier deze keer met die driehoekjes! Maar ik ga gewoon door elke dag een paar, NEE ze hebben nog niet door 't atelier gevlogen maar dat scheelde naar weinig. Ik heb nu 2 rijtjes met driehoekje genaaid 1 rijtje zit er al aan;
die van mij

En dan zusje's top, die zag al die driehoekjes niet zitten en heeft haar eigen draai eraan gegeven en kijk toppie is af en klaar om gequilt te worden!
zusjes

Verder heb ik gisteren (Oeps, durf bijna niet verder te vertellen?) Juf Annelies zal niet heel blij met mij zijn, maar er was iets niet ok aan mijn toppie in wording! Hebben jullie dat ook wel eens, dan maak je iets en dan blijft je kijken en denkt NEE er is iets mee, maar wat en dan ineens (na 2 weken er langs lopen!) Nou en zo is het gekomen dat ik gisteren mijn topje voor de applicatie cursus onder handen heb genomen! "Geheel in de verbouwing heb gedaan, vlgs de mannen die op de bank formule 1 zaten te kijken (lol)"
Zo was het
Zo is het nu

Morgen ga ik verder bouwen op cursus, ik ben benieuwd wat voor technieken de juf ons gaat leren. Ik zal me gedragen, want vorige week was ik van de baldadige! Ja tuurlijk gaat het fototoestel mee, want jullie willen vast weten hoe het was in de grote stad.

Zo nu gauw een beetje opruimen, vandaag komt mijn maatje een dagje fröbelen!

fijne dag,

12 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Wat een mooie projecten laat je zien!! Leuk dat jullie poppenquiltjes toch ook weer anders worden....

Fijne dag vandaag!!

quilting Jeannet zei

Deze poppenquiltjes zijn ook erg leuk Else, ik zie niet echt het verschil tussen de twee applicaties, de bomen er bij ? En een fijne dag met je fröbelmaatje........

Groetjes, Jeannet

Annelies vdB zei

Heel erg leuk met de kale bomen en de sneeuw, maar wat moet ik je nog leren ????

Anoniem zei

Well done Else, your doll quilt is wonderful! All the best with the triangles!!!! Kindest regards, Ann xx...Have a great day tomorrow!

Mascha zei

Leuke projectjes.Ik vind het altijd wel leuk iemand een eigen draai aan een project geeft.
Groetjes Mascha

Willy zei

Dat kleine spul is wel erg leuk, maar ik zou er ook kriebelig van worden.
De verbouwing is goed gekomen zie ik.
Fijne fröbel dag.

Juicybear zei

Leuke poppenquiltjes zeg en je applicatiesproject wordt ook heel mooi, volgens mij heb je helemaal geen les nodig maar doe je het gewoon voor de gezelligheid:-)
Groetjes Anneke ^..^

Miranda zei

nu weet ik het, als jij baldadig wordt krijgen we slecht weer! Hihi, maar jou en zussie's poppendekentjes zijn schattig...maar je little sue's ziet er nu al veelbelovend uit...vooral doorgaan!

sylvia zei

je bent lekker in de weer geweest!!!
zusje heeft het ook heeel leuk gedaan, en een keer makkelijk mag toch wel??!!

en wat Annelies zegt: wat moet ik jou nog leren??? vraag ik me ook af...haha

gedraag je morgen, anders mag je vast nooit meer komen....;)

katrien zei

Leuk jullie miniquiltjes,mijn middenstuk zit in elkaar en de rest is geknipt.

Daniëlle zei

Door de keuken vliegen hihi het zijn geen gansjes joh!! Maar het gaat je vast lukken, weet ik zeker! Maar dat van Zus is ook wel gaaf bedacht! Ik hou wel van een bewoonde heuvel, staan de dametjes een tikkie uit de kou met zo'n boom erbij! Je hebt vast een gezellige froebeldag!! XXXD

Shirley zei

'k Moest toch even komen kijken met welke driehoekjes jij zat te worstelen, naah, maar dat zijn ook van die kleine krengen! Je zus heeft de easy way out genomen, maar jij zal de zoete smaak van victory proeven als-ie af is. Ontwijken is ook een optie, maar van het niet ontwijken, daar leer je van. Beeldige applicatie gaat dat worden!