maandag 8 november 2010

Wat's gebeurt!

Nou ik had niet gedacht dat ik dit ooit zou doen, maar met de hulp ("stevige peptalk en bak koffie") van Danielle is het vandaag dan toch echt gebeurt! Zijn jullie er klaar voor? ECHT? Ik heb de achterkantjes uit een geappliceerd blok geknipt, ZUCHT puf oef HELP! Het voelde net als een gat in een beer knippen om een schijf te plaatsen (lol) Dan word het geappliceerde nog mooier als ie strakkies (2012 of zo) wordt gequilt, "het gaat dan meer leven" Als ik er naar kijk krijg ik weer de kriebels!!


Oh en dan nog een TIP (dank je Louise) voor het bewaren van je geappliceerde of genaaide blokken, bewaar ze in een scrapbook bewaarmap! Die zijn een stuk groter dan een a4 hoesje.


Nu even bijkomen op de bank van de heerlijke dag die ik met Daan heb gehad, met als uitzicht deze mooie roosjes die ze mee bracht!


Morgen heb ik alweer een hele leuke dag voor de boeg, ik ga dan naar de LiB meisjes!


groetjes,

13 opmerkingen:

Miranda zei

Hihihi, was je der dan bang voor? Of gewoon nog nooit gedaan....en de voorkant meende ik te zien op een van de kleinere foto's...mag best iets groter(krijg met dames van boven de 40,LOL)zodat we het goed kunnen zien!

Annelies vdB zei

Naarmate je het vaker doet wordt het echt minder eng !
Tot morgen.

Juicybear zei

O whoow ben je al aan die mandjesquilt begonnen, gaaf zeg en je eerste mandje is schitterend, goed gedaan met dat knippen:-)
Ik ben al super benieuwd hoe hij wordt.
Groetjes Anneke ^..^

Mascha zei

Super knap van je.
Veel plezier morgen.
Groetjes Mascha

Cisca zei

Wat een gezellige dag en nog wat bijgeleerd ook! Wat een prachtig blok, trouwens. En morgen weer naar de Lib-meisjes, wat een leven! (lol)
Veel plezier, groetjes, Cisca

katrien zei

Oei spannend hé als je dit nog nooit deed.Veel plezier morgen.

marijke's crea zei

Wat een prachtig mandje is het geworden!
Groetjes Marijke

Anoniem zei

Well done Else, beautiful roses! Have a great LIB day.

Lida zei

Ik durf dat dus ook niet en daarom laat ik altijd de achterkant zitten, maar misschien... Veel plezier morgen bij de Libbetjes!! Groetjes
Lida

Yvonne aka sommeke zei

Oei, moet dat echt? Bangelijk!
Véél plezier straks met de LIB meisjes!

Willy zei

Best wel spannend om daar zo de schaar in te zetten. Zal wel elke keer een beetje meer wennen. Mooie roosjes.
Fijne dag

Guusje, zei

Het is een prachtig gat geworden, de voorkant is nog mooier echt geweldig om te zien en hoe vaker je het doet hoe leuker het wordt.

marion zei

wat een goede tip, ik scrap nog wel en ik was nog niet op het idee gekomen.....