zondag 16 januari 2011

Doen jullie ook mee?

Gisteren was ik hier 0m te helpen bij de open dag, er was veel aanloop de tijd vloog voorbij! Er waren leuke voorbeelden van de nieuwe cursussen te zien, we hadden diverse aanbiedingen en demonstraties.
Diverse dames zaten lekker bij te kletsen met een bakkie thee of koffie!

Doen jullie ook mee met Inge Bakker de "batiklady", zij was gisteren bij ons om aandacht te vragen voor slachtoffers in Australie! Deelde een patroontje uit en had wat voorbeelden bij zich van hartjesblokken die dan weer worden verwerkt tot een quilt, op haar blog kun je er meer over lezen! (het patroon is hier ook te downloaden)

foto geleend van Inge

En ik had een onder onsje met een van de vaste klanten, ze was vanuit Zeist op de fiets gestapt om effies bij te kletsen, twas erg leuk om haar weer te zien!

En met mijn getik (sok, to be) gaat het goed, nog zo'n 5 cm dan ben ik bij de hiel. Moet wel bekennen dan ik weer aan 't verkeerde naaldje heb getrokken. Maar ik hoorde gisteren van breisters die al heeel lang sokken breien dat hun dat ook nog steeds overkomt (en ik maar denken dat het een tik van mijn was, oeps!)

Ik ga bijkomen van gisteren, fijne dag

9 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Dat ziet er erg gezellig uit !
Fijne zondag !

Lida zei

Sterkte met je breisels en het leek mij een erg aardige open dag! Die aktie voor Australië verdient zeker aandacht, maar er zijn nog veel meer akties, er worden ook veilingen gehouden etc. kijk maar eens op de blog van Julie Gibbs (link op mijn blog!), we kunnen best samen de handen weer in een slaan, want het is hard nodig! Groetjes
Lida

sylvia zei

leuke dag gehad, dus!!
gezellig!
wat een goed doel, ik ga ff neuzen......
fijne zondag en hou je hoedje vast, het waait hier zoooo hard..........;;))

Berna zei

Dat ziet er gezellig uit. En je schiet al lekker op met je sok.
Fijne dag verder. En doe lekker rustig aan.

Inge Slaats zei

Lekker druk bij Marina en gezellig ziet het eruit! Jij hebt dus ook een erg leuke dag gehad, toch? Lekker bijkletsen met een klant, altijd leuk.
Ach, ach die sokken toch, maar zet em op hè, JE KAN HET!

Fijne avond,
Inge, die straks lekker onderduikt in BZV (ik bedoel Boer Zoekt Vrouw, geliefd én gehaat door velen LOL)

katrien zei

Leuk,gezellig dagje heb je gehad.

Guusje, zei

Dat ziet er erg leuk en gezellig uit. Ik zal eens in mijn voorraadje gaan zoeken en ook een paar harten maken. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen?
Fijne avond.

Erna zei

Nou jij hebt je zeker niet zitten te vervelen. Het ziet er ook al zo gezellig uit. Succes met je sokken. Fijne avond nog. Groetjes Erna

Willy zei

Ziet er gezellig uit. Mooie winkel.
Groetjes