zaterdag 8 januari 2011

Tis echt waar!

Tis echt waar, het gaat echt gebeuren!! Ik ga op cursus sokken breien bij haar, ik heb er al een mooi gekleurd wolletje voor uitgezocht. Zullen jullie voor me duimen, ik heb er al van gedroomd helemaal in de knut met mijn pennetjes (lol)


Verder ben ik uithuizig geweest deze week, maar ondanks dat heb ik toch wel iets geprikt! Ik heb er weer een rondje voor mijn LiB bij, nog tig te gaan (oeps) En de 1e rij van LiB zit ook aan elkaar, het gaat nog wat worden in 2011.


Nu weer de hort op, LATER!
fijn weekend, knuffel Else

18 opmerkingen:

Cybele's patch zei

Succes met de sokken! Ik wil je wel even waarschuwen: het is verslavend. Ik ben er een paar weken geleden aan begonnen en kan niet meer ophouden. Erg hoor!

Annelies vdB zei

Wat leuk dat je gaat breien. Veel succes !
Ik zou de LIB rondjes zo weer willen gaan stitchen.

Jane in Wales zei

Pas maar op, straks doe je niets anders meer! Ik houd me alvast aanbevolen voor een leuk paar Hollandse sokken!! De LiB lijkt ook mooi.
groetjes
Jane

katrien zei

Wat een leuke wol voor je sokken,succes.
En een LIB rijtje ook al zo mooi.

quilting Jeannet zei

Dat zullen straks heerlijke lekkere warme wolletjes worden voor aan de voetjes Else, en ik kan het weten....want....je gelofft het of niet, ik heb precies dezelfde sokkenwol, waarvan door een lieve oude dame een best paar huissokken is gebreid, zal ik ze volgende week eens laten zien op mijn blog ? zeg ik dat jij ze gebreid hebt....(lol)

Groetjes, en een fijne zondag! Jeannet

Guusje, zei

O wat leuk je gaat sokken breien. Dat is zo leuk om te doen ben benieuwd hoe je het vind. En je LIB wordt ook mooi en ach het is een hobby soms doen we veel en soms weinig dat hoort erbij. Heb bijna de top van de Elves af zodra dit zo is ga ik met volle kracht bezig met de LIB want die wil ik ook dit jaar maken.
Fijn weekeinde.

Cisca zei

Leuk, dat jij ook sokken gaat breien! Veel succes, het zullen vrolijke sokken worden. Wat wordt je Lib mooi, je borduurt op mooie stof!
Groetjes, Cisca

sylvia zei

zo, uithuizige, dat ben je toch al jaren: uit Huizen???
flauw.......
knap,sokken breien, als het lukt kan ik een bestelling plaatsen???
mooi rijtje libjes, zie het dinsdag graag!
fijn weekend,liefs!!

Lida zei

Prachtig rondje er weer bij! Succes met de breilessen, niet aan mij besteed, maar wat een gaaf wolletje heb je uitgezocht! Groetjes
Lida

Willy zei

Veel plezier met sokken breien.
Leuk dat je tussendoor nog een rondje hebt gemaakt voor de LIB.
Fijne zondag

Juicybear zei

Zo zeg heftig hoor dat breien:-) Veel succes met je sokken.
Je Lib wordt ook heel mooi zeg.
Groetjes Anneke ^..^

Erna zei

Ben benieuwd naar je eerste paar affe sokken. Je Lib rondje ziet er leuk uit en je rij voor de LIB ook al.
Fijne zondag. Groetjes, Erna

Terray zei

Succes met je sokken breien. Ik vind het knap....Breien dan....dat is nou iets wat ik niet kan en wat mij ook weer niet ligt.
Ach ieder zo zijn ding he ;-)

Je LIB wordt prachtig!!

Groetjes
Tertia

Inge Slaats zei

Hihi Else, je meent het echt hè. Je gaat sokken breien, leuk hoor. Als je nou goed oefent en het héél goed kan, brei je dan ook een paar voor mij?? Ik ben dol op die gebreide sokken in van die kekke kleurtjes, maar ik wil ze niet zelf breien. Dus als jij nou verslaafd raakt aan deze nieuwe hobby, denk aan mij hè LOLOLOLOLOL

Mooi LIB-je weer, bij mij ligt hij weer een beetje stil. Ik ben aan de klossen, de mandjes, de poppenquiltjes en ga straks CWD-blokjes aan elkaar naaien. Ik wil ook een rijtje van het een of ander, al die losse blokken overal, pfffff.......

Fijne avond! Oh ja, ik ga ook nog even Boer Zoekt Vrouw kijken, vind ik zóóóó leuk........

Doei,
Inge

Berna zei

Voordat ik ook naar de boeren ga: hip dat je je ook aan het sokken breien waagt. Leuk kleurtje wol ook. En je LIB wordt prachtig! Die stitcheries op die iets getinte ondergrond vind ik ook erg mooi! Fijne week!

Anoniem zei

Ooh Else, geweldig dat je dat gaat doen. Ik heb net 3 sjaals gebreid . Maar in sokken breien ben ik niet zo goed in. (eigelijk helemaal niet goed).

Willie zei

Dat ging fout volgen mij ,er staat nu anoniem.

gr willie

Mascha zei

Oh, wat leuk dat je op cursus gaat. ben erg benieuwd. Leuk blokje heb je er weer bij.
Groetjes Mascha