dinsdag 5 april 2011

Toch nog LiB

Ja vandaag was het weer zover, LiB in de grote stad! Bijna ging het niet door; er stond een trein in brand bij Hilversum en die blokkeerde Elsbeth op haar weg naar de H&W (ging dus over Utrecht naar A'dam) en juf stond een station eerder als mij te wachten op de trein die maar niet kwam!!! Ik had meer geluk, al moest ik mij wel door de menigte heen dringen want het was me toch druk op het station???? OH brand en nu, mijn trein gaat gewoon YES!! In de stad aangekomen was 't bij de H&W nog donker, maar buuf Merel van Birdblocks was er wel en daar heb ik een lekker bakkie thee mee gedaan. Af en toe een blik naar de buren en ja hoor er brande licht en toen ik boven kwam zaten er al 2 dames aan tafel. Juf had gebeld ze was nog reizende, dat was mijn kans "vandaag juf Else" en de leerling was tevreden ik heb haar op weg geholpen met de nieuwe B.O.M. van Lynette de andere leerling was er een van de "oude kliek" (ook wel lib-side genoemd) die had mijn hulp niet nodig. De echte juf die later helemaal gestrest aankwam hebben we op een stoel gezet met een bakkie thee en effies lekker laten prikken aan haar horen-zien-zwijgen stitcherie, die word MOOI. Zo was het toch nog gezellig en voor we het wisten was de tijd weer om! Wat ik heb gedaan, nog 1 rondje geappliceerd en 2 geborduurde rondjes geregen. Het word nog eens wat met mijn LiB!! De reis naar huis ging als een trein, en dan is het nu weer banken voor deze inval juf! Foto's heb ik net thuis genomen, was mijn camera helemaal vergeten uit de tas te halen (lol) Fijne avond, het lukt niet om er regels tussen te krijgen!!! GRRRRR

17 opmerkingen:

sylvia zei

Deze inval juf kan heeeeeeeeel goed echte juf worden, als ik jou was solliteerde ik in een quiltwinkel: kun je je werk en hobby combineren!!
enige nadeel is dat er lapjespolitie met je mee moet, anders vrees ik voor de voorraad van de winkel...........LOL!!
liefs, Syl

Juicybear zei

wat een verhaal zeg, gelukkig is alles nog goed gekomen en heb je ook weer wat aan je LIB kunnen doen.
Groetjes Anneke

Miranda zei

nou ja zeg...heb net mijn verhaal geschreven onder het verkeerde stukje...snapte al niks van dat uur dat ik las bij de reactie's...maar nu dan toch echt...trusten

Quiltendewilma zei

hahaha... wat een verhaal!!
En van Miranda niet minder... hahaha...
;o)

Elsbeth zei

hallo invaljuf, ja, wij weten het wel hoor - wie we moeten bellen als we een zieke juf hebben!! Was weer gezellig!

Annelies vdB zei

Héééé juf, je was een uitkomst hoor. Toch hoop ik dat dit niet al te vaak voorkomt !

Nelleke zei

Hallo Else wat word je LIB prachtig mooie kleuren en je rondjes echt rond dat lijkt me erg moeilijk.Groetjes Nelleke

Cisca zei

Wat een avontuur, maar gelukkig was jij er als reddende engel. En aan je vorderingen te zien is het helemaal niet zo gek, als dat je nieuwe carrière gaat worden! Alle gekheid op een stokje, hij wordt ècht heel mooi!
Groetjes, Cisca

Rina zei

Wat wordt je LiB mooi. En ja, openbaar vervoer....

katrien zei

Heel mooi je LIB,en alle blokjes helpen je vooruit.

Guusje, zei

Wat geweldig dat je juf was, ik weet zeker dat het goed ging. Jammer dat het voor mij te lang reizen werd dus ik ga weer voor de volgende keer. Je LIB wordt mooi. Goed om ook even de achterkant te kunnen zien kan ik een beetje spieken.

Mascha zei

Tjonge tjonge, wat een dag. Gelukkig kwam alles nog goed.
Groetjes Mascha

Willy zei

Gelukkig dat je er toch nog wist te komen en ook nog even hulpjuf was.
De LIB wordt mooi.
Groetjes

Berna zei

Goed gedaan juf. En na gedane arbeid....... Je LIB wordt mooi en schiet al lekker op.

Els zei

Wat een avontuur! Je lib wordt heel mooi..

Yvonne aka sommeke zei

Wat een pech met die treinen zeg!
Gelukkig was jij een goeie invaljuf!

Erna zei

Hij wordt echt heel leuk. Ik ga vandaag nog ff wat LIB.....en. Geniet lekker van het zonnetje. Knuffel Erna