woensdag 20 juli 2011

Doe je daar?

Wat ik aan het doen ben, nou dit;

Deze quiltjes heb ik voor zusje voorzien van aan biesje, zusje mag het zelf tegennaaien (lol)

Mijn mandjesquiltje is onder 't tv kijken ook voorzien van een quilt draadje, dat biesje er ook maar meteen aangenaaid, was toch bezig achter de machien voor zusje. Nog een klein stukje met de hand tegen naaien dan heb ik weer een affo-TJE! (de volgende komt er van de week weer aan, vandaag is het weer poppenquiltclub bij Dorry)

En ik heb ik ook weer wat quiltdraadjes in deze quilt geregen! Terwijl ik dat zat te doen dacht ik mmm gek ik zit te quilten in de zomer, maar ik vond het alles behalve lekker weer. (Het is nooit goed wat het weer betreft of te warm of te koud!) Zat ook al te bedenken over hoe ik de rand zou gaan quilten, ik ben nog wel niet zover maar toch. Iemand een ideetje, ze zijn van harte welkom.

Fijne dag,

12 opmerkingen:

katrien zei

Leuk hé die quiltjes,de mandjes moet ik nog beginnen.

Quiltendewilma zei

Wat een schattige quiltjes!! Leuk om te doen hé die kleine projectjes tussendoor...

Vind zusje het ook LOL dat ze zelf moet tegen naaien??
;o)

Mascha zei

Die mini quiltjes zijn erg leuk. En quilten in de zomer, waarom niet?! Zo lekker weer is het nu ook niet. Veel plezier.
Groetjes Mascha

Miranda zei

Jaaaa ook jij ben er weer! En wat een lieffies show je ons....ze zijn ook zo schattig. Geen idee wat je in de rand zou quilten...hartjes misschien?

Anoniem zei

Hey kanjer,

Wat ziet het er leuk uit, die mandjes met die quiltsteekjes eromheen. En je hebt gelijk met het quilten, want het lijkt wel herfst. En die rand, tja... ik weet het ook nog niet.
Knuffel, Anja

Anoniem zei

He zus
Ziet er goed uit en tegen naaien geen probleem.Doen we gewoon tussen de verbouwing door.

Berna zei

Schattig die mandjes! En de andere quilt mag er ook zijn hoor! Een kabeltje doet het altijd in de rand maar misschien heeft iemand een orgineler idee?

Lida zei

Fijn dat je weer aan de blog bent, heb je gemist! Leuke quiltjes en kinderachtig hoor zo'n kleintje even zomen, dat doe je toch even voor zus! Grijns! Ziet er allemaal hartstikke leuk uit! Groetjes
Lida

sylvia zei

mmm, ben jij ff lekker bezig!! Doe je goed!!!
liefs, Syl

Ieke zei

Wat een lieve quiltjes! En je bent niet de enige hoor, die in de zomer zit te quilten. Ik vind niets fijner dan op de camping was steekjes in mijn quilt zetten. Vooral 's avonds als het wat koeler wordt, is het heerlijk om zo'n lekker dekentje over je benen te hebben liggen...

Guusje, zei

Wat een leukerds zijn dit allemaal. En wat ben je goed bezig. In de rand vind ik ook een dubbele kabel erg mooi, maar er is nog veel meer moois als sjabloon gewoon even kijken en ineens zie je degene die je mooi vind.

Shirley zei

Oh wat ben je actief geweest in je blogpauze, van geen wonder dat t zo stil was. Die mandjes komen zo mooi op met het quiltwerk, de rand zou ik simpel houden, de tip van guusjes lijkt me wel wat.