zaterdag 27 augustus 2011

Fijn weekend!

Hallo bloglanders, helaas nog niet allemaal! Met mijn ruggetje gaat het gelukkig een stuk beter, zucht wat een crime niet kunnen wat je wilt. Ja ja, ik doe het rustig aan geen gekke dingen nog hier. Ik zit lekker te breien, tis op de foto niet goed te zien maar het is ROOD (lijkt namelijk wel oranje op de foto, oepsie)


En deze vlop viel gisteren hier op de mat;

Leuk nieuw poppenquiltje, moet nog wel fff wachten!


Het weekend is hier goed begonnen, vanmorgen kreeg ik deze mooie bos bloemen van dh!

Nee niets te vieren of wacht misschien toch; JA, nu ik goed nadenk hij heeft gisteren zijn nieuwe vriendin opgehaald en BLIJ dat hij is met JET!! (ik eigenlijk ook wel, kan hij weer houtenpoppetjes en klosjes draaien voor mij)


Hij blijft mij ernaast houden, en ik zal jullie vertellen ook zonder haar krijg ik regelmatig een verse bos bloemetjes. Dus helaas ook hij MOET blijven, ik ben veel te gek met mijn ventje! Vanavond eten we home made pizza, die we gezellig samen maken en daarna op smullen op de bank "LEKKER HOOR"! Wat een heerlijk begin van 't weekend!


Jullie ook allemaal een fijn weekend,
knuffel


Oh nog fff dit, omdat ik toch al het 1 en ander had veranderd aan mijn blog heb ik haar ook nog opnieuw in de verf gezet! (lol)

17 opmerkingen:

pauline zei

He, wat een gezellig blogje heb je geschreven. Ik word er helemaal blij van. Geniet maar lekker van elkaar en ik denk dat jullie ook veel lachen samen.
Je blog ziet er erg "stoer" uit met het denim.
groetjes en fijne voortzetting van je heerlijke weekend,

Anoniem zei

Hey Kanjer,

Ben ik natuurlijk gelijk nieuwsgierig naar Jet.
Maar met zo'n Jet kan jij makkelijk de concurrentie aan. En wat een lieverd, een prachtige bos bloemen op tafel, geniet ervan en van de Home made Pizza.
Fijn weekend,
Anja

Betsie zei

Nou kan je man maar draaien met Jetje,,,,leuke hobby hoor!!!!
Mijn man heeft ook een draaibank, en toverd er de mooiste dingen mee tevoorschijn!
Wat je van hout al niet maken kunt, en het is een natuurproduct!!!
Allebei een hobby, wij vervelen ons nooit hè!

martine zei

Leuk he, blokjes breien.
En wat bof jij, een man met een draaibank .
Zo'n vriendin mag die van mij ook wel hebben.

Daniëlle zei

Heerlijk tussendoortje he zo'n blokjeslap!! Ben hier bijjjjjjna klaar, nog een pen of 10. Blog is heerlijk opgeknapt na die kwastbeurt!! En groeten aan de draaier!! XXXD

quilting Jeannet zei

Ik weet er alles van Else, als je niet uit de voeten kunt zoals je wilt.....als het maar weer over gaat zullen we dan maar denken he, je blog ziet er hartstikke leuk uit zo! mooi dat blauwgrijd met dat antiekrood, net zoals bij ond ind e keuken. O ja, Jorrit zit op zijn nieuwe school, lekker rustig, vier kindjes in de klas, hij is er helemaal wijs mee!

Hartelijke groetjes, Jeannet

Erna Peekel zei

hahaha hebben Inge en ik je een beetje aangestoken en ben je ook gaan pimpen? Ziet er super uit. Je breiwerkje ziet er gezellig uit en ach die man met zijn vriendin. Is hij toch ook leuk bezig en van de straat moet je maar denken. En voor jou een hele geruststelling dat je mag blijven. Blij dat het weer wat beter gaat met je ruggie. Fijn weekend Groetjes, Erna

Willy zei

Hej Else, gelukkig gaat het weer ietsie beter met je rug. Heerlijk verwend met de bloemen ondanks de driehoeksverhouding met jet erbij ;)
Je handdoekje gaat goed, leuk werk. Het rood van je blog was ook gezellig, maar dit spijkerblauw en wit staat ook weer mooi en vernieuwend.
Eet smakelijk en gezellige avond.
Groetjes

Cisca zei

Wat een leuk rood breiwerkje op je opgepimpte blog, gezellig, hoor. Leuke vriendin heeft je man en wat lief, al die bossen bloemen uit schuldgevoel, lol, lol, lol!
Geniet ze, knuffel, Cisca

Inge zei

Ooohhh, wat een kek blog heb je nu en zo helemaal hip!!! Gaaf hoor met al dat spijkergoed. Wat kan jij goed schilderen, zeg.
En breien kan je ook al zo mooi. Wat wordt het trouwens?? Ik vind het prachtig, was vroeger gek op blokjes breien. Nee, nee Truusje, er wordt nu niet ook nog gebreid. Oh hellepie, wat een verleidingen toch weer.
Ik ga snel mijn "eigen dingetje" doen, een blokje van het nieuwe poppequiltje naaien.

Fijn weekend en een dikkel knuffel,
Truusje

PS: gelukkig dat je ruggetje weer wat beter voelt.

Lida zei

Oh mijn DP is helemaal gek van zo'n Jet, maar helaas geen plek meer in de schuur (zakt al haast in de grond zoveel gereedschap!) maar misschien ooit, als DS en fiets de deur uit zijn! War zal het heerlijk ruiken bij jou die bloemen geuren altijd zalig! Fijn weekend en veel plezier bij het breien! Knuffel
Lida

Annelies vdB zei

Leuke nieuwe uitstraling heeft je blog !
Geniet van het weekend !

Anoniem zei

Hi Else, what wonderful pictures, lovely flowers and I hope Bart makes some very nice woodwork. All the best, Ann

Berna zei

Lekker fris blog heb je nu. En een rood breisel; dat komt vast goed. Ik ben gek op rood.

Guusje, zei

Wat heb je je blog leuk gemaakt ziet er heel gezellig uit. Leuk je breiwerk en het nieuwe nog te maken quiltje. En heel veel beterschap.

Anoniem zei

Fijn dat het weer wat beter met je rug gaat, ik weet helaas uit ervaring hoe vervelend dat is is je daar last van hebt. En jij boft maar met zo'n handige man, en dan ook nog bloemen meenemen voor je: lief ^_^

Shirley zei

Arm dingske, ook al een pijnlijke rug (grannys home ook al) lekker laten verwennen, zachte massage, en rustig bewegen. Maar je maakt er het beste van, en het mooiste zag ik, een hevig opgepimpte blog, echt mooi zo!
Ik laat mijn blog even zo, kaal, het is maar voor tijdelijk, tot weblog terug in het land der levenden is. Maar nu weer elke dag (?) een verhaaltje van Zipje en Zopje.