zondag 4 september 2011

Op bezoek bij ............

Gisterochtend naar Tilburg gereden om de open dag van Dorry te bezoeken. Zoals altijd KEI gezellig, de koffie en overheerlijke taarten stonden al te wachten! Ik had afgesproken met deze twee lieve zusjes, Inge viel ik meteen na de drempel in de armen voor een knuffel en kort daarna Erna. We hebben eerst even lekker bijgekletst met zijn 3-tjes in de serre onder het genot van een kopje koffie met taart. Eigenlijk was ik met zijn tweetjes, ik had mijn Spakenburgse meisje mee onder in de tas (lol)!


Anita van vlijtige handjes was er ook, en een meisje die ik een keer heb ontmoet op de Stitcherie club in Amsterdam! Vergeef me meisjes want in namen ben ik geen held!

Daarna zijn we lapjes gaan aaien in de winkel en hebben diverse quilts bewonderd! Het was weer moeilijk alle verleidingen te weerstaan wat een mooie lapjes, boeken en hebbe dingetjes! Eerst ' deze lappies gekocht,


over de andere moest nog even geprakkeddacht worden onder de lunch. Zal ik 't kopen, heb ik 't nodig, ECHT!? prakkedenk prakkedenk.

We hebben gelunched bij het Textielmuseum, tis maar een kort loopje je bent er zo. Ik had me toch een LEKKERS op mijn bordje, dat moest worden vastgelegd (lol) Ik had net als Inge en twaalf uurtje kijk maar bij haar wat het inhoud.


Ik kreeg als toetje deze lapjes van Inge, zijn ze niet LIEF!! (ja, Inge ook!)

Na de overheerlijke lunch terug naar Dorry, schijnt heel gewoon te zijn als je met Inge op stap gaat! Inge vond daar een mooie rode toile met hulpt van José, de schoonmoeder van Dorry. Ik "aagje" keek mee, Inge en mijn persoontje keken elkaar aan "DELEN vroeg ik?" en ja hoor, we gingen overstag. Mooi stofje, die moest mee voor de verzameling, ik zag net bij Inge dat ze er al een mandje van heeft gemaakt LEUK!!

Toen was het al weer tijd om afscheid te nemen, daaaaaaaaaaaaaaaaag lieve meisjes goeie reis naar huis het was KEI GEZELLIG, nogmaals BEDANKT!!
Zoals ik wel vaker neerkrabbel wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt, en wat hadden we een heerlijk zonnetje erbij, TOP! Ik ga nog fff nagenieten, fijne zondag
Knuffel,

18 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

het was leuk om je gisteren bij Dorry te zien. Je Spakenburgs meisje wordt prachtig! Leuke stofjes hebben jullie gescoord.
Fijne zondag.

Mupminoes zei

Wat een leuke lapjes heb je gekocht en gekregen, en zo te lezen was het een erg leuke dag.

Inge zei

Leuk, leuk, leuk, dat was het gisteren. Ik heb ook genoten. Alles klopte, allemaal leuke mensen, gezelligheid in overvloed, prachtig weer en zo veel moois om te bekijken.
Ik vind het ook erg LIEF van je, dat je mij en zusje zo LIEF vind, nou ja dat zijn we natuurlijk ook, hihi....

Fijne dag verder, meisje Huizen en en heel veel LIEFS van meisje Eindhoven!

Erna Peekel zei

Nou hè!!! wat hebben we genoten. Het was echt kei gaaf en dat zus en ik erg LIEF zijn dat wisten wij al heel lang. hihihi
We gaan zo'n dagje zeker nog eens over doen. Ook ik ga lekker nagenieten. Fijne zondag verder. Groetjes en een dikke knuffel, Erna

inge zei

geniet maar lekker na!

Rennie zei

Wat een heerlijke dag hebben jullie achter de rug. Oh zo herkenbaar. Wij hebben afgelopen vrijdag bij De Quilthoeve zo genoten. Wat zijn we toch gezegend met onze hobby's.

Elly's freubel hoekje zei

Dat moet gewoon super geweest zijn
Het straalt ervan!
Ook nog mooie lappie's gesoord, wat wil een mens nog meer?
Nu idd heerlijk nagenieten van zo een dag met een gouden randje
Groetjes Elly

Anoniem zei

Hey Kanjer,
Wat heb jij gisteren weer genoten.
Lekker weer, lekker lunch, lieve vriendinnen, prachtige lapjes, lekker koffie met taart en heel gezellige babbeltjes.
Zo te horen had jij een topdag.
En dan vandaag nog lekker nagenieten en met de stofjes in de weer, denk ik.
Groet,
Anja

quilting Jeannet zei

Wat heb je daar voor een prachtig paars project in je handen Else, tis toch niet HET paarse geheime project???
Leuke dag hebben jullie gehad zo te zien.

groetjes, Jeannet

Willy zei

Hoi Else, ik kom zo via Inge hier bij jou voor jouw versie van de gezellige dag. Je Spakenburgs meisje ziet er prachtig uit. Je eigen paarse project en niet in het geheim ;)
Fijne zondag, groetjes

sylvia zei

Ik heb de hele dag meebeleefd, hoor, door ff te lezen............;;))
En je hebt het goed begrepen: als je met Truusje naar Dorry gaat, ga je na de lunch terug; zo doen wij dat!!!!
Leuke lapjes, foto's en lekkere lunch.........mmmm!!
veel liefs, mij

Willie zei

Hallo Else, zo te zien hebben jullie een gezellige dag gehad. Jammer dat het zover van Delfzijl is.
Else de Spakenburgs meisje is dat de quilt op de eerste foto ,wat vind ik die quilt mooi. is dat in grijs of blauw.

Gr. Willie. ( o ja onze blog werkt nog steeds niet )

katrien zei

Heerlijke dag hebben jullie gehad.

Annelies vdB zei

Dat ziet er heel gezellig uit !

Cisca zei

Wat een gezelligheid, mooie lapjes, en die rode toile: schitterend! De enige keer dat ik bij Dorry ben geweest (helaas), zijn we daar ook gaan lunchen, wij hebben ook zo genoten. Goed idee, om na de lunch weer terug te gaan, die zal ik onthouden.
Groetjes, Cisca

Shirley zei

Wat schrijf je toch gezellig, alsof ik er een beetje bij was. lieve meisjes he, en wat een tip, om een FQ te delen, want soms heb je echt niet het hele stuk nodig om je hebberigheid te bevredigen. (kwam ik in Elst achter, wijsheid komt met de jaren) En ik wist ook niet dat je daar kon eten, bij dat museum.

Guusje, zei

Wat heb je een leuke dag gehad en ben je heerlijk verwend. De toile en andere stoffen zijn errug mooi en wat een heerlijke lunch heb je gehad. Het was ook heerlijk weer die dag.

Anoniem zei

Wat een leuke en gezellige dag heb je gehad. Het is ook zo'n gezellige winkel van Dorry om te bezoeken. Mooie aankopen heb je gedaan. En al je paarse stoffen zijn ook prachtig. Ik heb laatst ook wat paarse lappies meegenomen uit Spakenburg.