zaterdag 31 december 2011

Fijne jaarwisseling

Op de laatste dag van het jaar ga ik hier nog wat neerkriebelen, want Else is lekker rommelende op haar ateliertje! Ik geef ffff een updeetje van wat er hier de afgelopen weken is gebeurd, net voor de kerst was deze quilt klaar hij kreeg de naam; "Bart's Cool Blue" 160x 220.
Toen had ze de smaak te pakken en heeft samen met dh haar LiB gedubbeld
Moet zeggen die schiet ook al lekker op kijk maar;
Oepsie vergeet ik mezelf helemaal aan jullie voor te stellen!
Ik ben FROMMEL, 2e kerstdag geboren. Lag al een tijdje in deeltjes in een donker trommeltje op het atelier, ineens moest ik af! (of zoals Else dat zegt uit haar systeem, ze is wel van de opruimerige vinden jullie niet, zou dat komen door dat nieuwe virus??) Oh ja ik kwam dit net tegen zal ze ook in de bouw gaan, ik hou jullie op de hoogte ok.
Maar nu ga ik toch echt dit verhaaltje uit blazen, het valt niet mee als kleine Fant op zo'n toetsenbord de goeie letters te vinden. Iedereen een heel gezellige jaarwisseling, en pssttt doen jullie voorzichtig met die knaldingen!
Knuffel van Frommel en Else

15 opmerkingen:

Peti zei

He Else, en Frommel natuurlijk ook, jullie zijn lekker bezig deze week! een fijne jaarwisseling en een heel mooi 2012! groetjes uit Brabant, Peti

Berna zei

Jullie ook fijne jaarwisseling! Tot in 2012

pauline zei

Wat is de blauwe quilt mooi!! En de LiB ook. Lekker gevoel om iets een Affo's te kunnen noemen, hè?
Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2012.

katrien zei

Frommel maar lustig door met alle mooie projecten.
Wens jullie een hele fijne jaarwisseling en alle goeds in 2012.

Marjan zei

Mooi zeg, die blauwe quilt! En je LiB blijft weergaloos... Oh, wat een liefje, die Frommel! Fijne jaarwisseling, Else, en al het goede voor 2012!
Hartelijke groet,
Marjan

Judith zei

Goed bezig else! Fijne jaarwisseling

Wendy zei

Jij ook een hele fijne jaarwisseling! gr. wendy

Lida zei

Hoi Frommel, wat een schat ben jij en wat heeft Else jou mooi uit haar systeem gegooid! Nu ik vind dat ze wel heel druk is geweest, die mooie blauwe en dan ook de LIB in de draden, ze gaat echt als een trein!
Gaat ze ook in de bouw, ach ja dat virus waart door Nederland en omstreken, wens haar maar succes met de huizen en ik wens jullie allemaal daar een heel fijne jaarwisseling en een gezellig, gezond en creatief 2012, groetjes
Lida

Inge zei

Else, wat ben je goed bezig! Prachtige quilt voor Bart en de LIB al zo lekker ver en dan ook nog een Frommel gefreubeld, nou ik vind het knap hoor.
Jij ook een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2012! Tot volgend jaar, dan gaan we elkaar vast weer zien.

Liefs,
Inge

Anoniem zei

Hey Kanjer,

Wat is Bart zijn quilt gaaf geworden, heel erg mooi zeg!
En al zo ver met de LIB, jij bent goed bezig geweest. En toen zag ook nog Frommel op 2e kerstdag de wereld van Else. Hij is geweldig leuk geworden.
Fijne jaarwisseling,
Meisje uit Utrecht

sylvia zei

hoi Else, Bart, Frommel en alle andere beertjes, fantjes, muisjes en hondjes.......hele fijne jaarwisseling, denk om de calorietjes en de bubbels...;)
liefs, Syl

Guusje, zei

O wat is ie mooi de Cool Blue geweldig en wat heb je dat snel gedaan. De LIB wordt ook al zo mooi en daar ga je ook al zo snel mee en dan Frommel wat een leukerd is dat. Je bent wel goed bezig hoor. mooie lapjes voor de huizenbouw heb je gevonden ja ik zit nu weer te twijfelen of ik niet toch alle rode lapjes zal gebruiken ipv de blauwe. Nou ik zie wel het komt vanzelf als de eerst is gemaakt dan weet ik het. Voor jullie ook een goede jaarwisseling en een goed en creatief 2012.

Martine zei

Wat een lieve Fant.
De beste wensen en wie weet nog eens tot ziens in het komend jaar.
Groetjes Martine

Ann's 365 days zei

Hello dear Else, Bart's quilt looks terrific and so is your LIB, well done!!

Petra zei

Dat zijn een hoop projecten die ineens lekker klaar zijn. Het nieuwe jaar kon niet beter beginnen denk ik zo. De allerbeste wensen voor 2012 en als fauntje nu ook snel leert typen heb jeu er ineens een superhulpje bij -:)