woensdag 25 januari 2012

Updeetje

Van het reilen en zeilen hier in 't darp, het gaat beter maar vanwege aanblijvende hoofdzeur heb ik een "PC limiet" een half uurtje per dag en dat is zo voorbij!! Ik heb weer een beetje bijgelezen in blogland, hier en daar een berichtje achter gelaten maar nu eerst de was ophangen daarna door naar beneden waar ik voor de tv ga zitten om Australien Open te kijken. (brilletje op, lol)

Dan vanmiddag maar eens bedenken wat ik voor prik werkje mee ga nemen naar de bloggersbee zaterdag! Heerlijk een dagje kletsen en prikken met bekende en minder bekende bloggers, ik heb er zo'n zin in.


Fijne dag, knuffelNog even een nagekomen berichtje over het wel een wee van "'t darp" (het dorp in Huizers dialect), er zijn 2 huisjes gebouwd vorige week met lapjes die ik van Sylvia kreeg.

21 opmerkingen:

katrien zei

Leuk wat van je te horen.
veel plezier op de bee.

sylvia zei

gelukkig ben ik een bekende.......grijns!!
tot zaterdag...

Yvonne zei

Ik ben zo benieuwd waar jullie allemaal mee bezig zijn! Veel zie ik al langskomen op de blogs maar in het echt is het veel leuker natuurlijk! Tot zaterdag!

carina zei

JA we zijn echt aan het aftellen he.... nou tot zaterdag groetjes Carina

Lida zei

Hier nog een die de dagen aftelt! Ik heb er ook zo'n zin in en hoop vanavond (als ik nog energie heb) mijn werkje voor te bereiden! Zo leuk om iedereen eindelijk (weer) te ontmoeten! Knuffel
Lida
Voorzichtig met dat hoofd ja!!

Shirley zei

Sterkte met de hoofdpijn, misschien is een monitorbril iets voor je? Ik zit zaterdag op een andere bee met ook veel bloggers, in het hoge noorden, we zullen zondag veel te vertellen/lezen hebben. Veel plezier!

Berna zei

En hier nog een (iets minder) bekende!
Doe rustig aan zodat je het zaterdag volhoudt. Tot dan!

Mascha zei

Vervelend dat je nog steeds zo last hebt van hoofdpijn. Ik hoop dat je zaterdag er minder last van hebt. Ik wens je heel veel plezier en doe iedereen daar de groeten van mij.
Veel liefs,

Rennie zei

Het is toch eigenlijk wel een beetje spannend om je te ontmoeten. Doe vooral rustig aan en tot zaterdag.

Anoniem zei

Have a wonderful day Saturday Else! Keep well and get plenty of rest. Your house blocks are very nice, I like the red and white/cream fabrics. Kindest regards, Ann xx

Miranda zei

Zulke lievertjes, heel wat rustiger dan die kleurrijke mix van mij en zo velen. Zaterdag ben ik helaas verhinderd...blehhh...en anders spreken we toch weer eens wat af als een van ons langs Dorry gaat....Groetjes en een dikke knuffel

Anoniem zei

Fijne dag zaterdag,geniet ervan.
Dus nog eventje rustig aan doen,
Liefs en een knuffel,
Anja

Erna Peekel zei

Leuk zijn je huisjes geworden.

Groetjes en tot zaterdag,
Erna

Guusje, zei

Wat een leuke huisjes heb je gebouwd. Alvast veel plezier zaterdag dat zal zeker lukken als ik zo hier en daar lees wie er allemaal heen gaan. En nog beterschap.

Willy zei

Hej Else, veel plezier zaterdag. Mooie huisjes in Huizen.
Groetjes

Anna zei

Sterkte Else en veel plezier zaterdag!

Balsemien zei

Sterkte Else! Leuk zo'n bee ik wens je heel veel plezier zaterdag! Je huisjes worden mooi...

Elisabeth zei

Wat rot dat je je hoofd hebt gestoten...hoop dat je snel weer opknapt!! Prachtige huisjes zijn het geworden. Groetjes Elisabeth

Gert zei

Vervelend dat de hoofdzeur nog niet helemaal weg is, maar hopelijk gaat het wel wat beter met je. Ik wens je in ieder geval alvast veel plezier toe voor komend weekend.

Annemieke zei

Je huisjes zijn leuk geworden. Mooi "rustig" en harmonieus, daar hou ik wel van!

Ellie zei

Wat een schattige huisjes!
Deze zijn echt wel héél leuk!
Fijne dag morgen!
Groetjes, Ellie.