zondag 4 maart 2012

Beren velletjes

Gisteren met dh naar Duitsland geweest, de beren groothandel had open dagen. Tis net als bij de quiltwinkel, 1 grote snoepwinkel alleen dan met berenvelletjes!
Niet al te lang na binnenkomst liep ik juf Marian tegen het lijf, dh verdween in de koffiehoek met zijn zaterdag krant! (thanks, lieverd!) Juf en mijn persoontje hebben heerlijk samen bijgekletst, lapjes geaaid en koffie gedronken.
Ik had niet heel veel nodig alleen wat schijven en splitpennen om een beer in elkaar te zetten, die al helemaal genaaid is! (ze is bijna een affo, lol)
En er viel ook een mooi blauw berenvelletje in mijn mandje, daar heb ik me een mooi patroontje voor van haar. Ik ben helemaal flieft op deze ouwe blauwe beer!!
Fijne zondag verder,
knuffel

18 opmerkingen:

carina zei

Lief van je dh dat hij mee gaat en zich met de krant terugtrekt! Heerlijk gekeken en gekocht heerlijke zaterdag dus. Groetjes carina

katrien zei

Leuk uitje,en ben al benieuwd naar je nieuwe beer.

nathalie zei

Beren maken, dat heb ik één keer gedaan. Hij ziet er heel oud uit, want hij is schots en scheef geworden, hihi. Dat is dan weer een pluspuntje, maar ik waag me er geen tweede keer aan. Het blauwe velletje is een lieffie...

Erna Peekel zei

Dat was weer een gezellig uitje zo te lezen. mooi blauw berenvelletje heb je gescoord. Nu maar lekker aaien en nagenieten van je uitje.

Groetjes,
Erna

Juicybear zei

Gaaf zeg dat je kon rondneuzen bij Probeer wat zal jij genoten hebben, mooi blauw velletje trouwens ik ben al benieuwd naar jou beertje.
Groetjes Anneke

sylvia zei

kan me voorstellen dat je verliefd bent op dat blauw.....en dat blijft vast niet zoals het er nu uit ziet!!!! Ik ken jou inmiddels!!
Die B van jou mag je ook wel in een gouden lijstje zetten, tis me toch wel een schat, hoor!!!
Liefs, Syl

Berna zei

Gelukkig Else dat je weer nieuwe voorraad hebt. Kun je weer anderen blij maken. Net zo blij als je mij straks gaat maken want dat weet ik heel zeker.
Veel plezier met maken en een fijne avond nog.
Liefs
Berna

Mascha zei

Altijd leuk om naar de groothandel te gaan. Je ziet dan zoveel dat je bijna niet kan kiezen. Wat een leuke beer ga je maken.
Groetjes Mascha

Rennie zei

Wat lief die beer met dat blauwe velletje. Heeft zijn zusje een rose velletje? Oh je zult toch maar een roze beer hebben. Ik zal het misschien toch eens moeten gaan leren.

Guusje, zei

Dat ziet er geweldig uit en wat ga je een leuke en lieve nieuwe beer maken. Het is met recht een dotje.

Anna zei

Wat een superlief beertje! Dat gaat vast goedkomen met al die leuke aankopen!

Annelies zei

Leuk hoor, zo'n uitstapje !

Martine zei

Maak je al die lieverds om zelf te houden of heb je nog ergens een leuk winkeltje?
Groetjes Martine.

Ada zei

Gezellig zo'n uitje en het is natuurlijk niet alleen het blauw waar je een beetje verliefd op bent gewoorden ook haar koppie ziet er superlief uit

Anoniem zei

Lovely pictures Else and I love your beautiful blue bear. You are very talented! I am glad you had such a wonderful time, Ann x

Lida zei

Wat is dat een dotje zeg dat blauwtje, wordt vast een beeldje! Heerlijk zo lekker bijkletsen over je gedeelde hobby! Groetjes
Lida

Judith zei

Ik had al een voorsprong en had in de mail al gelezen dat je zo'n leuke dag hebt gehad. Super dat je er een blogje aan gewaagd hebt. Ik zie je volgende week.

Anoniem zei

Hele leuke beer geworden. Groetjes Wilma