zondag 22 april 2012

Na een paar dagen rustig aan te hebben gedaan voelde ik me vrijdag lekker genoeg om aan te schuiven bij Juud. Ik had de vorige keer toen het atelier net klaar was een restje van Juuds kozijn mee gekregen voor Bart, hij heeft er een klosje van gedraaid voor haar. (klikkerdeklik) Dus hups naar boven om te kijken hoe het atelier er nu "aangekleed" uit zag, WAUW wat een heerlijke ruimte.

We waren nog niet boven of daar kwamen Carina en Karin ook binnen, Wieke zou ook komen maar helaas moest zij onderweg omkeren voor een ziek mannetje! Na de koffie met heerlijke koek kwamen de werkstukken op tafel, ZIE IK DAT GOED? Ja hoor, alle 3 het zelfde stofje gebruikt voor het zelfde vogeltje..........


Toen was het moment aangebroken dat Carina "het gereedschap" aan moest om te leren duimquilten.

Quilt in de ring en onder leiding van juf JUUD, begon Carina aan haar eerst quiltsteekjes! Zucht puf, en nu en ....

Karin showde haar 1e blok van Jules, MOOI! 
Voor we het wisten was het tijd om een bammetje te doen. Jullie kunnen wel zien dat Juud daar wel weg mee weet, wat was dat HEERLIJK!!


En dan nog even aan actie foto van Carina, zien jullie ze begint er lol in te krijgen! Of is dat voor de foto? 
 
De dag is voorbij gevlogen. Het was weer genieten, met meisjes die je nog niet zo heel lang geleden voor het eerst hebt ontmoet bij de Bloggerbee. Juud, Carina en Karin bedankt voor de gezelligheid. 

Allemaal bedankt voor de lieve reacties, ik zal op mezelf letten!!
Fijne zondag verder, knuffel   

20 opmerkingen:

Berna zei

Ook bij de anderen liet ik al weten dat ik het enorm jammer vond er niet bij te zijn maar er komt vast een herhaling en dan ben ik zeker van de partij.
Maar jullie hebben het heel erg gezellijg gehad. Goed zo! Ik hoop dat je nu weer bent opgeknapt en weer energie hebt om wat te doen.
Fijne zondag!

Inge zei

Hey meisje Huizen, wat ziet dat er allemaal genoegelijk en gezellig uit. Die Bart van jou heeft weer een kunstwerkje gemaakt van een stukkie hout, wow wat mooi. Maar jij hebt ook niet stil gezeten, wat een kek muisje!
Dat duimquilten hè, dat lijkt me nou hartstikke moeilijk. Al die gereedschappen aan je hand, pfieuw...
Goed hoor van Carina, dat ze zo stoer is begonnen.

Zo, ik ga weer verder met de Civil War en de huissies, bloedsaai, maar het moet (van mezelf). Die CWD-blokken moeten af, ben het helemaal zat.

Doei, doei, fijne zondag!

Dikke knuffel,
Inge

Judith zei

Wat grappig om bij jou onze dag weer terug te lezen. Het was erg gezellig, ik heb ervan genoten. Ik kan mij nu al verheugen op onze leren-les!!

Annie Kingma.Bonnema zei

Gezellig hadden jullie het, het duimquilten lijkt me erg moeilijk
Groetnis Annie

Anna zei

Wat een heerlijke dag hebben jullie samen gehad Else! Daar kun je weer even op teren toch? Fijne zondag!

sylvia zei

ha, jij had ook al zo'n superdagje!!!
liefs, Syl

Karin zei

Hoi else ,zoals beloofd ,een reactie !!!we hadden een hele gezellige vrijdag ,leuk om je live te ontmoeten.ik verheug mij op de volgende ontmoeting .fijn zondag.groetjes

Annelies zei

Leuk zo'n gezellige dag !

Marjan zei

Leuk verslagje van een gezellige dag!

Ada zei

Het ziet er allemaal heel gezellig uit ......wat is het toch heerlijk om met mensen met dezelfde hobby bezig te zijn.!

Guusje, zei

O wat ziet het er weer enorm gezellig uit, en wat kan jouw Bart dat toch goed zo'n mooi klosje draaien geweldig hoor. Fijn te lezen dat je het zo gezellig hebt gehad en je er heen kon gaan. Die Jules vind ik zo mooi, nee ik doe het niet eerst heel veel afmaken.
Fijne dag.

Lida zei

Zag er zo gezellig uit! Zo jammer dat jullie hier allemaal een eind vandaan wonen! Maar dat het genieten was is zeker! Veel plezier met de steekjes,
Lida

carina zei

He die else nou ook bij jou weer een leuk blogje! Ja was leuk he! Nou ik probeer mijn hand recht te zetten het ziet er zo easy uit maar het is behoorlijk lastig. Nou nog een lekkere avond by by carina

katrien zei

Super dagje heb je gehad.Altijd leuk hé.

Anoniem zei

Hi Else, what a lovely day spent with friends, beautiful 'Born to Quilt' blocks and a delicious lunch.

Gert zei

Wat ziet het er weer gezellig uit, zo tijdens jullie mini-bee bij Juud. En die Jules-quilt blijft helemaal super. Ik zag afgelopen weekend het blok met de hond er op in het echt, en het is echt heel mooi. Komt ook op mijn "Wil-Ik-Maken"lijstje ^_^

Shirley zei

Ik geniet een beetje mee, op afstand, wat gezellig! En wat grappig, alle drie dezelfde stof gebruikt voor de vogeltjes, 't is wat! Ja, die Jules, ik heb hem in het echt gezien, toch, van de moeder van Dorry, zo mooi, ook een wimmetje.

Lisette zei

Wat ziet je blog er gezellig uit. Gezellig dagje gehad zo te zien! Succes met het duimquilten. Groetjes, Lisette

Lisette zei

Wat ziet je blog er gezellig uit. Gezellig dagje gehad zo te zien! Succes met het duimquilten. Groetjes, Lisette

Dorine zei

dat ziet we heel gezellig uit. Genieten en lekker kletsen met een beetje werken.
Zou er best bij willen zijn.