dinsdag 3 juli 2012

Vorige week heel enthousiast begonnen met mijn boerenwijfie en ineens was het over, dagen niet geprikt geen puf licht DIPJE.

En vrijdag kreeg ik last van een virusje en wat voor 1. Niet te geloven zij heeft niet alleen mij maar ook Inge en Berna besmet met het BREIROL virus! De patroontjes van Jookies had ik al eens opgeslagen voor ooit, maar maken NEE dat zag ik niet echt zitten! Ik en "gaten" breien, recht en averecht dat lukt me wel maar de wonderen zijn de wereld niet uit kijk toch eens hier ....................
Het ging niet van het leien dakkie, sommige blokkies wel 3 keer opnieuw gebreid! Maar wat is het LEUK!! En wat ben ik blij met mijn hulplijntje, langleve de sms (lol)

Nu eerst voor controle naar de reumatoloog, en daarna strijken want dat is zondag blijven liggen omdat we ffff hier zijn geweest.
Het was weer gezellig, lekker gekletst heerlijk worteltaart gegeten en een paar kantjes gekocht.

Fijne dag,
Knuffel van mij

Nog een klein vraagje hoeveel bollen hebben de meisjes gebruikt die wel bij zijn met de breirol van Jookies?

25 opmerkingen:

marijke's crea zei

Goed joh gebreid en wat een stuk heb je al! Nee hier is er ook een dip maar ik doe tuinwerk...
groetjes Marijke

Willy zei

Zo is een dipje toch helemaal niet vervelend. Hij is leuk in blauw. Ik moet nog weer overnieuw beginnen want ik kon hetzelfde garen er niet meer bij krijgen. De breirol van Annelein is ook leuk, wel iets moeilijker, maar na deze wel een uitdaging.
Groetjes,

Quilting Moesje zei

Ziet er allemaal heel gezellig uit ...!
zo'n virusje helpt dus goed tegen 'dipje's'! :o))
Jammer dat Bep ... voor mij zo ver weg woont ...

Groetjes,
Simone

Noa zei

haha wat leuk zo n brei rol maar daar begin ik niet aan,en heb je ook wat gemaakt bij Bep

Juicybear zei

Leuk zeg dat je aan het breien bent, ach als je maar bezig bent en er lekker van geniet daar gaat het toch om.
Groetjes Anneke

Willy zei

Else,4 bolletjes is voldoende. Ik begon met 1 bolletje ander garen die ik al thuis had, maar waar ik niet meer van bij kon bestellen, dus ik ga het overnieuw breien met het garen zoals vermeld bij het patroon.

Marjan zei

O, wat leuk! Jij ook aan de breirol! Wat wordt hij mooi! (Ik moet steeds harder m'n best doen om niet ook aan dit virus ten prooi te vallen... Of zal ik het gewoon laten gebeuren...?)

sylvia zei

mooi gedaan, meis, en een leuk kleurtje!! Jij denkt: blauw huis, blauwe rol......;;)).
En de sms-hulplijn staat nog steeds open, hoor, welkom!!
liefs, Syl

quilting Jeannet zei

Mooi Else, ik zou het ook wel willen, maar ja, dan moet ik eerst leren SMS en........

Martine zei

Breien is leuk en ontspannend.
Doe niet mee met het virus maar er staat altijd wel een trui of een sjaal op de pennen.

Rennie zei

Oh wat heerlijk voor je Else dat je besmet bent. Het is toch heerlijk om er zo van te genieten!

Patricia zei

He Else,
Soms is het inderdaad leuker om even iets totaal anders te doen. Zelf ga ik dan altijd een paar uurtjes in de tuin werken. Dan heb ik dubbel plezier: de ontspanning van het tuinieren en het resultaat !
Lieve groet, Patricia

Annelies zei

Leuke kleur breirol. Veel succes !

Lida zei

Oei weer een manie er bij, beren, quilts en nu de breipen!! Maar meis wat wordt dit leuk en wat gaaf in het blauw! Veel plezier met al je steekjes, groetjes
Lida

Inge zei

Hé meisje Huizen, wat ga je goed! En in het blauw, echt helemaal gaaf. Oh en gaten breien kan je ook al. Jij bent vast een natuurtalent, want als je alleen maar recht en averecht kan breien (zoals je zelf zegt)en er rollen dan zomaar zulke prachtige patronen van de pennen, nou dan heb je HET!!
Ik vind het ook superleuk om te doen en ben nu zelfs blij dat ik besmet ben. Voor mij maar één nadeel...... ik kan niet meer stoppen en gooi alles aan de kant. Zelfs de PC raak ik amper aan. Ik moet echt blogjes gaan lezen en er ook eentje schrijven, hoewel die dan alleen maar over breien zal gaan LOL

Dag meissie, brei ze hè!
Knuffel van Truusje XXX

katrien zei

Tis wel een mooi en leuk virusje hé.
Mijn breirol van Fleur ligt al een hele tijd stil.Moet hem ook weer eens opnemen.

Sezoentje-Sonja zei

Ooh, wat ziet dit er leuk uit, mijn dag komt gewoon héél veel uren te kort, ik moet me gewoon inhouden om niet meteen breigaren te gaan halen :))
Ik zet het maar op mijn lange do-to lijst,
veel breiplezier,
liefs, Sonja

Anoniem zei

Hey Kanjer,

Wat zie ik daar toch allemaal van jouw pen rollen. Iets blauws en wat ziet dat er geweldig leuk uit.
En lekker langs bij Bep,dat zijn nog eens leuke dingen.
Fijne avond.
Liefs en Knuffel,
Anja

Cisca zei

Leuk dat het gelukt is met het breien. Ik zou ook zo willen beginnen, maar helaas, met mijn arm durf ik het niet aan. Dus kijk ik alleen maar. Heerlijk om zo maar even langs Bep te kunnen gaan, wat een gezelligheid weer!
Knuffel, Cisca

Anoniem zei

Else, your knitting is wonderful, wow!

Guusje, zei

O wat leuk dat je er ook mee bent begonn en het is zo leuk om te doen. ik ben nu met de tweede bol van 50gram bezig, heb met de eerste bol 9 patroontjes kunnen breien.

Dorine zei

Leuk dat jij ook het virus hebt gekregen.
Ik weet alleen niet of het erg hardnekkig is hihih

Yvonne aka sommeke zei

Leuk nieuw virusje toch!
BreiZE!

Anoniem zei

Grappig om te zien hoe het breirolvirus zich in bloggend quiltland verspeidt. (ik ben nog niet besmet, en weet bijna zeker dat dat ook zo blijft) Veel plezier ermee, en gezellig dat je bij Bep geweest bent.

Miranda zei

Worteltjes taart...hmmmm.lekker!!! Eindelijk weer eens even bijkletsen. Lekker doe mij ook maar een stukje taart en een bakkie....wat genieten we toch van al dat moois wat we maken en die aantal breibollen...geen idee? Ik meen ergens drie te hebben gelezen...maar ja van hoe zwaar en hoe dik...nu ja, je kan maar lekker plezier hebben niet? Dikke knuffel van mij!