donderdag 10 januari 2013

Sorry lieve bloglanders maar het word ongezellig blogje, geen foto's ze willen er niet op? Ja van mijn blog, maar ik wil die op mijn pc staan en dat gaat nu fff niet.

Dan maar zonder plaatjes neerkriebelen wat ik zoal doe; ik brei af en toe een pennetje aan mijn omslagdoek en heb wat in elkaar gefreubelt voor mijn rondbreinaalden maar helaas foto's houden jullie te goed. Verder ligt er een mandje met berenvelletjes naast me, er is weer een beertje in de maak.

En ik heb me voorgenomen mijn eetpatroon aan te passen. Niet heel drastisch maar wat minder suiker, want ohhhh wat heb ik daar weer last van gehad. Ik vind het zo moeilijk om nee te zeggen,  maar daar weten jullie vast alles van. Hoe doen jullie dat; "De knop omzetten".
Moet zeggen ik hou het al een paar dagen vol en het voelt TOP.

Ik ga een bakkie sociaal doen,
knuffel van mij

7 opmerkingen:

sylvia zei

ja meis, dat eten en snoepen laten is moeilijk!!!!!
we hebben levenslang........;)
sterkte in de strijd!!
en ook met de foto's, ik kreeg gister ook geen foto's in mijn blogje geschreven in blogger dashboard, dus toen maar weer in windows live writer: duurt tien keer zo lang, maar lukt altijd wel!!!
liefs van mij

Antje uit Urk zei

Ik kon ook de foto's er niet op krijgen. Toen heb ik het bericht in html-versie gezet en toen het gelukt was weer gewoon gezet.
succes met je nieuwe eetpatroon en een lieve groet uit Urk

Rennie zei

Goed van jou zeg dat je het al een aantal dagen volhoudt. Ja suiker is echt heel gemeen voor je lijf. Hou nog maar even vol, zal je goed doen. Ik hoop dat het snel weer lukt metnje foto's. Ik geniet er altijd zo van. Kus van mij uit Leiden.

Annie Kingma.Bonnema zei

Ik heb de foto's eerst in web album Picasso gezet, en dan in het bericht.
Kreeg de tip om Google Chromo te installeren, en dan kan je zo de foto's weer van de computer in je berichtje zetten.
Dieet en niet snoepen, we weten hoe het moet, maar volhouden is de kunst.
Groetnis Annie

katrien zei

Succes met je eetpatroon.
Ben benieuwd naar je nieuwe beertje.

Erna Peekel zei

Inderdaad knop omzetten. Meestal is het snoepen op een heel laag pitje zetten al voldoende om resultaat te boeken. Succes.

Gert zei

Balen dat je foto's even niet mee willen werken, hopelijk is het snel weer opgelost. Het probleem van het eetpatroon herken ik: ik zag eind december ook dat ik boven mijn maximale streefgewicht zat, dus ik ben ook weer bezig. Intussen 1,5 kilo kwijt, maar ik ga nog even door. Jij ook succes ermee!