dinsdag 23 april 2013

Gisteren de laatste steekjes van de Silk Sun sjaal afgekant. Meteen een nieuwe manier van afkanten geleerd en vanmorgen de sjaal door de eucalan gespoeld en geblokt (hoor mij, allemaal nieuw voor deze beginner. Ik doe wat mij voorgezegd word door een lieve gevorderde breister, lol) 
Nu moet ik het laten drogen, als het goed is zouden de puntjes erin blijven zitten, we zullen zien. Het liefst zou ik hem droog kijken (lol)

Eens bedenken wat ik hierna ga breien of zal ik patchen? Nee, dit meisje verveeld zich nooit. Dan roept er ook nog een klein bergje was en strijk van de afgelopen weken (oeps iets minder leuk)   En dan wil ik ook een rondje blogland om bij te lezen want daar is het ook niet van gekomen, mmmmmm KEUZE's maken.

Fijne dag, knuffel van mij

14 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat is ie mooi geworden Else. En wat een verschil als je de puntjes zo uittrekt en opspant. Echt prachtig breiwerk!
Fijn dat je weer bent opgeknapt. Heb trouwens Else Bear in Amerika mooi zitten zijn op haar ereplekje! Leuk zo'n stukje van jou daar terug te zien.

bianca zei

Wat een prachtige sjaal mag ik vragen waar het patroon vandaan komt.
Vg Bianca

sylvia zei

helemaal top!!! En je klinkt als een geroutineerde breister, maar dat ben je eigenlijk ook wel zolangzamerhand!!
liefs, Syl

Wietskes Quilts zei

Nou volgens mij is het helemaal mooi geworden. Ik vind vooral de kleur echt super. Ben benieuwd wat je volgende werkje wordt.
Groetjes
Wietske

Nathalie zei

Oh wouwie! Dat lukt miij dus niet, steeds mar strakker en strakker bij elke pen. Ik hoef dan gelukkig weer niet na te denken over breien of patchen, hihi... Maar net als veel andere creatievelingen toch weer kiezen, maar dan weer uit andere dingen!
Lieve groetjes!

Marijke zei

Wat een pracht van een sjaal leuk bij spijkergoed en helemaal verliefd op de puntjes!
Lieve groetjes van Marijke

Rennie zei

Hai, Op Facebook heb ik al alle superlatieven geuit over je breiwerk. Een woord prachtig! En wat je nu wilt gaan oppakken. Laat vooral je hart spreken, volg dat want dat geeft je de meeste voldoening!

Guusje, zei

Je sjaal is prachtig geworden. Leuk dat je zo aan het breien bent. Gewoon doen waar je zin in hebt doe ik ook, ik ben druk bezig met borduren nu.

katrien zei

Prachtige sjaal.

Inge zei

Oohhh meisje Huizen, wat een eindeloos mooie sjaal. Wat kan jij dat supergoed. Ik vind het knap, hoor. Wat denk je? Ga je nog wel een keer patchen? Denk het wel hè.
Ik ben alleen maar aan het Dear Janen en af en toe een bloggersquiltblokkie, maar daarmee loop ik achter, schaam me dood, maar de laatste twee blokken zijn zó moeilijk en bewerkelijk en dan leg ik ze maar weer weg en ga over op een lekker simpel DJ-tje. Wat een troela hè, hihi.......
Nou meissaie, nog bedankt voor je gezellige mailtje, wilde hem steeds beantwoorden, maar het kwam er maar niet van. De bee bij Wendy en het circusoptreden van de boys en dan weer met Paul op pad, morgen weer en donderdag oppasdag (geruild met vandaag, deze dag alleen van 9 tot 10.30 uur en lunchtijd, vrijdag vrij maar dan boodschappen, poetsen, wassen, strijken enz. en zaterdag met zussie naar Den Haag. Ikj word al moe van het opchrijven LOL

Nou doei, doei maar weer en tot later! Groetjes aan Bartje!

Dikke knuffelkes van tante Truusje


Inge zei

Sorry voor de typfouten:
Meissaie ipv meissie
Ikj ipv Ik
opchrijven ipv opschrijven

Nou, zo kannie wel weer!

Phyllis zei

Prachtig is de shawl geworden, die puntjes ook. Het zijn voor mij ook nieuwe termen die je gebruikt hoor, maar het resultaat mag er zijn!

Lida zei

Geweldig wat is hij mooi geworden, daar mag je best trots op zijn en straks als hij droog is wel even showen!! Groetjes
Lida

Miranda zei

Else...wat een plaatje is die sjaal! Ik las net dat je ziek was geweest...hopelijk ben ook jij nu van al die ziektes af...en kan je lekker weer gaan frutselen. Dikke knuffel van mij