dinsdag 11 juni 2013

Ik weet het is eentonig maar het is 1 en al wolletjes wat de klok slaat hier. Geen idee wat er is gebeurt maar mijn zin in lapjes is ffff op vakantie. (zal het nog goed komen met mij??)

Vorige week zag ik bij Wieke het patroon van haar nieuwe sjaal "Dolly Dots". OH wat LEUK, ik ben gek op dotjes/stippels die sjaal wil ik ook graag breien. Mailtje naar Wieke gestuurd en binnen 1 dag zat het patroon in mijn inbox.
Toen moest ik gaan bedenken met wat voor wolletjes ik de Dots ging breien. Ik heb ondertussen een klein voorraadje op het atelier liggen en uiteindelijk is het deze combinatie geworden. Shetlandwol van Finlanda en een bol Noro, nou dat viel weer mee gewinkeld uit eigen voorraad.  
Ik heel dapper begonnen maar op de 1 of andere manier beviel het van breed naar smal breien mij niet. Geen idee waarom niet maar het werd dus uittrekken en op zoek gegaan naar een ander patroon. Dat de Dotten erin moesten komen was zeker en na wat gepuzzel en uurtjes breien ben ik vanmiddag tot hier gekomen;
Yes, hier wordt ik VROLIJK van.  

Fijne avond,
knuffel van mij

14 opmerkingen:

Judith zei

Wat maakt het uit dat de lapjes op vakantie zijn, komt vast weer goed. Dit ziet er ookenorm leuk en mooi uit! Suc6 ermee.

Anoniem zei

Hey Else,
Je haalt het gewoon even uit en dan brei je heel gewoon je eigen patroon! Hoe is het toch mogelijk, je bent een breiwonder geworden! Mooi garen, mooie sjaal!

Anoniem zei

Oh ja, liefs en knuffel van Anja!

Rennie zei

Mijn hemel wat is dit nu weer voor een geweldig leuke sjaal. En dan de dotjes. Je weet ik ben gek op dotjes. De kleuren die je in je eigen collectie hebt gevonden zijn ook heeeeeel leuk. Ons breiwondertje! Dikke complimenten en een even dikke kus!

Wietskes Quilts zei

Nou ja, ook al weer zo ontzettend leuk!!!
gewoon doorgaan hoor, het wordt vanzelf weer winter en dan hebben we allemaal weer zo'n mooie sjaal nodig:)
groetjes
Wietske

Yvonne zei

Wat een beeld van een sjaal! En helemaal mooi die kleuren! Wel jammer hoor dat je berenvirus weer even is gaan liggen....maar geduld is een schone zaak, geniet maar van je mooie breiwerken!

Johanna Faber zei

Wat een leuke sjaal en mooi van kleur
Fijne dag groetjes Joke

Ageeth Dorsman zei

Een dotjes-patroon, wat leuk!!! Je
kleuren zijn prachtig zo bij elkaar.
Heel veel breiplezier, en die lapjes,
die komen vast wel weer een keertje
uit de kast, ze bederven niet!
Groetjes van Ageeth

Phyllis zei

Heel mooi en heel knap. Het zijn prachtige kleuren, om van te genieten.

Guusje, zei

Wat een mooie kleuren heb je gekozen voor de sjaal hij wordt prachtig zo. Leuk toch om te breien gewoon doen waar ie zin in hebt.

carina zei

Vind het zo waanzinnig knap snap er niets van maar vind het MOOI! Die vorige gedraaide sjaal ook zo bijzonder. Je kan inmiddels wel een shopje van sjaals beginnen! Besos carina

sylvia zei

kan me voorstellen dat je hier blij van wordt, ziet er zo leuk uit!! en mooie kleuren!!! Liefs, mij

Marijke zei

O GEWELDIG!!! Wat een mooie kleuren en gaaf met die bobbels!
Mooi weekend,
groetjes van Marijke

Wieke van Keulen zei

Wat een geweldige kleurenkeuze, Else. Echt héééééél gaaf! Groet, Wieke