zondag 9 maart 2014

Ik ben OM .................

Het heeft een weekje of 2 geduurd maar het is van de week toch gebeurt, ik ga aan de Dear Jane. Ik ga het niet alleen doen maar samen met heel veel leuke quiltmeisjes, volgende week is de aftrap. Ik heb er veel zin in, ik ben benieuwd naar hun lapjes keuzes. 

Dear Jane is niet nieuw voor mij in 2000 ben ik naar een meeting geweest in Zaandam waar ik het boek kocht wat werd ondertekend door de schrijfter "Brenda Manges Papadakis"
14 jaar terug had ik ook al besloten dat het een 1-persoons uitvoering zou worden aan mijn trip around, die ik op een kartonnetje plakte;
Die stofjes van toen zijn niet meer, dus hup naar het atelier en alle bakken met lappen te voorschijn gehaald om te kijken wat ik heb liggen in mijn winkeltje;   
Toch maar weer een nieuw kartonnetje vol geplakt dat vind ik wel erg handig. En na wat passen en meten kom ik uit met wat ik al heb, al zeg ik het zelf VROLIJK geheel; 
Yes, laat het Dear Jane feestje maar beginnen.

Nu ga ik eerst naar buiten en genieten van het zonnetje, 
Fijne zonnige dag allemaal,
Knuffel van mij

14 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat leuk dat je ook aan Jane gaat beginnen. Ik wil proberen hem dit jaar af te maken. En dan met meerdere dames als ik het goed lees. Geweldig hoor. Veel plezier vandaag. Groetjes

marga zei

Heel veel succes met het maken van de DJ. Een groot voordeel winkelen in eigen kast je hoeft niet op pad en de kast wordt iets leger.
Groeten
Marga

Saskia Smit zei

Gezellig. Ik ga ook meedoen, maar op halve kracht.

Martine zei

Gezellig dat je mee doet en wat een goed idee van je om lapjes vast een ontwerp te maken.
Misschien ga ik ook aan de slag.

Berna zei

Enjoy de club en heel veel plezier met maken. Het duurt allemaal even maar uiteindelijk gaan we allemaal om voor deze quilt.
Have fun volgende week en doe de meisjes de groeten.

Yvonne zei

Yeah!..... Nu is de hele DJ Gang compleet! Goed idee dat kaartje! Tot zaterdag!

Phyllis zei

Super! Hartstikke leuk dat je ook mee gaat doen. Zelf ben ik niet van plan deze quilt te maken, maar ik vind het zo'n leuk initiatief om dat met zo'n hele groep te doen en dan ook nog zoveel dames die ik ken! Ik ga het graag bij iedereen volgen en alvast veel plezier toegewenst volgende week bij de kick-off!

katrien zei

Veel succes met de DJ.
Is ook nog een van mijn favorieten.

Lida zei

Veel succes met jouw vrolijke DJ! Knuf
Lida

carina zei

Mooi zo! En al helemaal klaar voor de aftrap. We gaan ervoor...... Ieeeehhhhhhhh

Marijke zei

Veel plezier met maken!
fijne dag,
groetjes van Marijke

Noa Tonnis zei

ik ben benieuwd naar jullie kleuren en het wordt vast gezellig

Ageeth Dorsman zei

Wat leuk om straks ook bij jou te kunnen genieten van de Jane-blokjes!
Wel grappig om te zien, dat ik een paar jaar geleden ook zoals jij eraan begonnen ben, met zo'n "trip", maar helaas zit ze nu al weer een tijdje in de ijskast, mijn Jane. Er waren toch weer leukere dingen voorbijgekomen. Maar als ik lees, dat jullie er met zijn allen aan gaan beginnen, gaat het toch weer een beetje "kriebelen". Heel veel plezier met dit mooie project en ik kan niet wachten totdat de eerste blokjes voorbijkomen!
Groetjes van Ageeth

Patricia zei

Hoi Else,
Wat leuk dat je nu toch ook met ons mee gaat doen !!
En inderdaad handig, zo'n kartonnetje.
Misschien ga ik dat ook nog doen.
Tot zaterdag, Patricia