vrijdag 1 mei 2015

En dan zijn er al weer 2 weken voorbij, waarin we niet stil hebben gezeten. Samen gingen we aan de klus en maakte een nieuwe tuinbank van steigerhout;
Werd ik verwend door mijn lief met een nieuwe munt van hout; 
Neee hij is niet plat maar BOL, kijk maar;
 
Heb ik zitten haken maar helaas wat jullie op de onderstaande foto zien is weer uitgetrokken daar had ik geen "YOEPIE" gevoel bij en dan verdwijnt het mij kennende ergens achter in de kast; 
Ander patroon bedacht, nog een streng wol erbij gekocht en toen ging het veel beter (zucht, wat kan ik het mezelf soms moeilijk maken, lol). Zo had ik 2 keer plezier van dezelfde wol;
Al hakende kreeg ik een idee hoe ik mijn naalden mapje af zou kunnen werken. Het werd geen bandje maar een gehaakt randje;

Ondertussen heb ik weer wat nieuws opgezet (noem je dat eigenlijk wel zo met haken) nou hoe dan ook ik vermaak me;
Heel fijn weekend allemaal,
Zwaaizwaaaaaai knuffel van mij

9 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat ben je weer lekker bezig geweest Else! Je vertelde al van de nieuwe bank en die is echt super mooi geworden! Het houten rondje voor in je hanger is een prachtig sieraad geworden!

Ageeth Dorsman zei

Ik zag al een paar van deze prachtige projecten voorbij komen op FB, maar hier heb ik er nog eens extra van genoten. Zo mooi, alles, en ook zo knap van je DH, die prachtige houten munt. En het naaldenmapje met zo fijn gehaakt randje erom is wel helemaal een kunstwerkje... Fijn weekend gewenst met hopelijk een paar (haak)steekjes.
Liefs van Ageeth

Phyllis zei

Jullie zijn druk geweest! Wat een super bank, erg mooi en ziet er heel comfortabel uit. Mooi cadeau en vind je naaldenmapje enig!

Patricia zei

Ik vind altijd al dat jij zo bijzondere dingen maakt en nu vind ik je naaldenmapje daar weer helemaal het bewijs voor ! Wat is die leuk geworden !!

Judith zei

Helemaal harstikke leuk geworden je sjaal. en jij mag dan streng zijn voor jezelf, het is ALTIJD weer prachtig wat er uit jouw vingers komt. Fijn weekend, Geniet ervan.

Martine zei

Jouw mannetje maakt ook al van die mooie dingen.
Leuk om samen zo creatief bezig te zijn.
Knuf

carina zei

Zo jullie zitter er weer netjes bij hij is leuk. Je sieraad uniek en heel mooi! Oooh waar je zin in hebt uithalen vreselijk tuurlijk met een mooi gevolg maar oef... Knap dat je jer er voor op kunt peppen. Je naaldenmapje heel mooi.
Ik wist wel dat je je niet verveeld:) goed weekend

Anoniem zei

Hey Else,
Jullie hebben niet stilgezeten zeg!
Wat een gave bank hebben jullie saampjes gemaakt, echt top!
En de rest is natuurlijk ook supergaaf, daar had ik eerder al iets van gezien.

Liefs en knuffel,
Anja

Conny's-blog zei

Je hebt veel erg je best gedaan en erg mooie dingen gemaakt zeg.........liefs.Conny