maandag 28 december 2015

En toen waren de kerstdagen weer voorbij en heb ik mezelf beloofd op te ruimen op mijn freubelzolder. Ik ben al een paar quilt-ufo's tegen gekomen " het schiet dit jaar niet op met mij op quilt-gebied".

De wolletjes hadden duidelijk de voorkeur in 2015. Zal het helpen als ik mezelf eens toespreek??? Iemand een recept, pilletje of virus???

Dit is de laatste brei-affo van 2015 een heerlijk grote shawl van mijn favoriete wolletjes (Supersoft van Wol met Verve); 

Lieve allemaal, 
Alvast een hele gezellig jaarwisseling, voorzichtig met die knaldingesen ..................................


zwaaizwaaai, 

8 opmerkingen:

Ageeth Dorsman zei

Ik heb er geen pilletje voor, maar als ik je over een paar weekjes zie, kan ik je wel weer besmetten met het virus (of het tenminste proberen).
Je shawl is echt gaaf geworden, in de PTT-kleurtjes! En ik blijf verre van de knallers, want ik hou er helemaal niet van.
Een hele goede jaarwisseling gewenst en lieve groetjes van Ageeth.

Phyllis zei

Wat een prachtige shawl! Zelf blijf ik voornamelijk een quilter, maar je moet gewoon lekker doen waar je zin in hebt en ik vind je breisels prachtig, ik bewonder je vaardigheden en smaak op dat gebied. Fijne jaarwisseling toegewenst en de beste wensen voor een gezond en creatief 2016!

marga zei

Ik heb geen pilletjes maar kan je wel vertellen dat het een zeer hardnekkig virus is.
Gewoon laten gaan zou ik zeggen alles is beter dan vervelen.
Groeten
Marga

Yvonne zei

Was het maar zo makkelijk Else! Hup...even een quiltpilletje en snel weer een quilt afgemaakt! Volgens mij komt de zin vroeg of laat vanzelf wel weer en anders jezelf maar streng toespreken en elke dag een uurtje verplicht quilten, komt er toch eens iets af!
Fijne jaarwisseling! Ik heb mezelf beloofd elke dag een draadje door te quilten in 2016......

Ineke zei

Soms gaat de voorkeur gewoon naar iets anders en dat is nu wolletjes. Maar het spelen met lapjes komt vanzelf weer terug, geen pilletjes voor nodig. Nog even een vraagje, dat quiltje wat hierboven staat op je blog van Lori Smith, hoe heb jij het ge-quilt? Want die van mij is de top klaar, kan ik het nu dubbelen en quilten.
Liefs, Ineke

Wietskes Quilts zei

Gewoon doen waar je zin in hebt, en jij bent er heel erg knap in!!!!
Prettige dagen nog.
lieve groetjes
Wietske

Johanna Faber zei

Vanuit Zweden wensen wij, jullie een heel gelukkig Nieuwjaar en een heel gelukkig en gezond 2016

Liefs Joke

Joke zei

Geen pilletje voor nemen hoor. Komt allemaal goed zolang je er maar van geniet.
Goed nieuwjaar!