woensdag 17 februari 2016

Ja en toen ging ik in de lappenmand in en werd er ff niets neergekrabbeld hier.

Jullie hebben er vast over gelezen de 5e Bloggersbee. Het was een super gezellige dag met verwen dingetjes, mooie quilts en gezellig geklets;

Weer beetje bijgekomen had ik het volgende uitje in de agenda staan Zwolle "de handwerkbeurs" samen met Marie-Joze. Verwent met een mooie leren rondbreinaaldenmap, made by MJ. Veel gekletst en gezien en de dames van "Team Groenewoud" waren aan het proefspinnen/breien voor de wereldrecordpoging Back to Back Wool Challenge;
Helaas de afgelopen 3 dagen weer op de bank doorgebracht. Mijn lijf en ik zijn nog geen vriendjes.

Dus jullie snappen het op handwerkgebied gebeurde er niet heel veel, vanavond hopelijk weer wat steekjes haken aan deze shawl moet nog 1 hele bloem en dan de zijkanten opvullen met halve blommen;
Maar nu eerst eens uurtje aan dit beertje to be prikken;
 
Dan vanmiddag maar weer verplicht rusten  (grrrrr, kan hier zo niet tegen)

11 opmerkingen:

Patricia zei

Hoi Else,
Het wordt weer erg leuk wat jij maakt !
Nog veel beterschap !!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Yvonne zei

Hallo Else, naar om te lezen dat je in de lappenmand zit......die lapjes daar heb je niets aan! Ik hoop dat je snel weer wat opknapt en je er natuurlijk bij bent op de 3e Dear Jane dag!

Ageeth Dorsman zei

Wat een narigheid, he, die foute lappenmand? Ik voel met je mee, want heb er de afgelopen tijd ook veel te veel tijd doorgebracht, en daar word ik zo chagrijnig van. Maar je hebt gelukkig wel een bezoek kunnen brengen aan Zwolle, en het beertje, waarmee je bezig bent, wordt keigaaf, met een hele berg aan karakter. Nu maar gauw helemaal opknappen, hoor!
Liefs van Ageeth

Annelies zei

Beterschap Else !!

Marjan zei

Dat wordt wel een hele mooie shawl! Beterschap!!

Noa Tonnis zei

Luister echt naar je lichaam want daar heb je maar 1 van
t wordt weer mooi

Phyllis zei

Och jeetje, weer in de lappenmand, kan me voorstellen dat je dat een beetje zat wordt. Gelukkig nog wel een bezoekje aan Zwolle kunnen brengen. Heel veel beterschap toegewenst!

Judith zei

lappenmand, ik heb er gelukkig nog niet in gelegen of er zelfs maar naast gestaan. Hopen dat dit zo blijft want wat is DAT zonde van je tijd. Ik hoop voor jou dat je snelweer helemaal opknapt want nog effe en dan gaan we weer op stap!

Ineke zei

Beterschap!

Antje uit Urk zei

Dag Else, Beterschap en geef je er lekker aan over zoveelste sneller ben je weer beter! EN wat een mooie blommensjaal word dat! Lekker kleurig!
lieve groet,