woensdag 1 februari 2012

Koning George

De 1e van de nieuwe maand ik zag in blogland Camelot updeets, dan kan mijn 1e blok van mijn "Sjors" er ook wel op! Net als de andere meisjes vindt ik het moeilijk om een goeie achtergrond uit te kiezen wat dachten jullie van deze?
In het eggie is het ruitje is donkerder maar zo moeilijk om dat goed op de foto te krijgen. Van het weekend ook maar eens op de beurs kijken, gaan er nog dames/heren naar de beurs?
Maar nu eerst verder met mijn mandjes voor PoP want zusje belde net, ze heeft de 1e 6 mandjes af!! OHHHHHHHHHHH en ik was weer afgeleid en heb pas 1 mandje af (oepsie)
Fijne dag, Knuffel

19 opmerkingen:

Unknown zei

Ik ga zaterdag naar Vijfhuizen. Zie ik je dan?
Mooi blok heb je gemaakt

Rennie zei

Hoi Else, wat leuk zo die achtergrond met die gekleurde accenten in de hoek. Yvonne, Duif, Shannon en ik gaan in ieder geval vrijdag en ik dacht Berna en Judith ook. Als je me een mail stuurt rdjonge@ziggo.nl geef ik je m'n 06 dan kunnen we elkaar treffen om een bakkie te doen. Love to you!

Yvonne zei

Wat een prachtig blok, mooie achtergrond ook! Dat wordt even de vaart erin met die mandjes....wanneer moeten ze af zijn?
Hopelijk tot ziens vrijdag in Vijfhuizen.....gezellig!!!

Shirley zei

Ik ga vrijdag, mits de boel niet is dichtgesneeuwd. Mooie sjors-blok, kan best met dat ruitje, ja, is ook moeilijk, het leven kan niet alleen maar lol zijn met 2 vingers in de neus. Keiharde knopen moeten worden doorgehakt, nu ook weer dus. En gauw verder mandjes maken he, maar laat je niet gek maken, denk aan je hoofd.

Lida zei

Mooie Sjors en mooi mandje, groetjes
Lida

Miranda zei

Ja, da's mooi man, eh Else! Heerlijk frisse voorjaarskleurtjes. Love it!

katrien zei

Leuk rondje en mooi mandje.
Veel plezier op de beurs.

carina zei

prachtig,vind het jammer dat ik niet naar vijfhuizen kan...Veel plezier en groet Carina

betty prins zei

Mooi blok van de 'koning', hiert ligt het patroon, nu nog tijd vinden...
Achtergrondjes kiezen is ook lastig, de kleur moet niet overheersen, wat je laat zien, kan goed!

Erna Peekel zei

Achtergrond is toch leuk? Maar misschien iets van effen met een heel klein bijna niet te zien werkje er in. Lijkt mij ook leuk. Denk dat de ronde vorm er nog meer uitspringt. Ach misschien loop je op de beurs wel een kei gaaf stofje tegen het lijk. Ons kom je er in ieder geval niet tegen wij blijven lekker thuis.

Fijne avond,

Knuffel Erna

Marjan zei

Móói Else, dit Sjors-blok! En wat zijn die PoP-mandjes toch ook snoeperig... Veel plezier op de beurs! Groetjes,
Marjan

Karen zei

The blue and red is a very good fabric choice for the Camelot blocks.

Guusje, zei

O wat een mooi blok en ik vind je achtergrond er zo mooi bijpassen. Lief mandje heb je gemaakt, en heb je het gered zijn er al 5 af???

Berna zei

Al vind ik een ruitje lastig, ik vind het wel heel leuk staan.
Lekker doen dus.
Enneh, patroontje op lappie? Je wilt toch niet zeggen dat je al bent begonnen? Echt? Wat gaaf!

Mascha zei

Nou Else, ik vind de achtergrondstof helemaal niet mooi. Ha ha, grapje! Wel mooi dus. Veel plezier op de beurs.
Groetjes Mascha

Judith zei

Hi Else, het is inderdaad moeilijk te zien zo op de foto. En hoewel een ruitje lastig is heeft het ook wel een lekker country gevoel. Wij zijn zaterdag in Vijfhuizen, misschien komen we je dan nog tegen. Oh en die mandjes van de pocket zijn ook zo leuk om te maken.

Inge zei

Ooohhh meisje Huizen, wat wordt-tie bjoetifoel!!! En je mandje is ook al zo schattig. Gauw nog een paar maken hè (zegt iemand, die hier ook nog een mand vol onaffe mandjes heeft liggen, die van de Cold wind enz, je weet wel met dat gat in het midden....)

Liefs van mij,
Truusje XXX

Willy zei

Wat gebruik je mooie stoffen voor sjors.
Groetjes

Gert zei

Leuk blok heb je weer gemaakt. Dit ruitje doet het er prima bij, vind ik. Ruitjes vind ik altijd wel leuk om in een quilt terug te zien. Wanneer ga je naar Vijfhuizen?