dinsdag 16 december 2008

Heel ver weg .............

Heel veel weg, in een mandje achter in mijn atelier kwam ik zondag al opruimende een halve quilt tegen (niet mijn enige ufo, ik grossier erin! bloos bloos) het is de "Safe Haven" van Thimbleberries van ik denk 2000 aan het randje van de stof te zien!! Ik heb 7 blokken afgemaakt en toen, ja hoor ging ik weer verder met een andere quilt of beer of burduurtje.

Nou was het geval dat Bart hier boven in mijn atelier zat omdat mijn pc het effies niet meer deed. Wat er aan scheelde!?@# Maar mijn kanjer heeft hem weer gemaakt, en ik kan weer lekker kletsen en mailen (lol) Goed waar was ik oh ja, Bart zag de quilt en zei OHHHHH jammer dat je die niet hebt afgemaakt! Nu ik niet zoveel mag beren "kost te veel kracht" ga ik proberen om tussen het naaien van de klosjes door ook mijn Safe Haven af te maken. Bart support de helft van de kosten die er nog gaan komen, stok achter de deur!

Ik zal er een plaatje bij doen van hoe de quilt er ongeveer uit moet komen te zien. Want de tussenranden vond ik helemaal niet leuk en ik heb voor een hele andere stof gekozen, verder heb ik twee blokken verbouwd omdat ik het geen huisjes vond (oh ben ik nog te volgen!)Het plaatje is van de originele quilt, die van mij zal ik van de week proberen vast te leggen! Voor zover af (lol) Nu gauw naar beneden om een paar steken te zetten. Het is van het middelste rijtje het onderste blok, en als ik goede zin heb kan ik ook blok 9 1e blok 3e rij nog even tekenen.


Plannen genoeg, oh vergeet te vertellen dat er weer iemand besmet is met het klos virus "WILMA?" ja die van quiltende wilma (lol) lees maar eens bij haar reacties van vandaag (lol)

Later, ik ben ik aan de Safe Haven

4 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Nieuwe foto? Else met beer! Leuk is die!
Enne ... afmaken die Safe haven hoor, zo tussen de klosjes door ;-)))

Wilma zei

hahahaha..... Ik kan er niets aan doen!! Het ging vanzelf!!
;o)

Ik ben benieuwd naar jou Safe Haven!!

Leuke foto..... Zo heb ik een beeld bij de naam!!

Juul :o) zei

... die ligt bij mij óók nog.
(niet af, verre van dat)
*Ü*

Ik kijk NI, ik kijk NI...
(wel mee)
;o)))))))))))))))

Hellup >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Else zei

Hoi lieve allemaal, bedankt voor de reacties. Ik ga morgen proberen een foto van mijn safe haven tot nu toe te plaatsen. Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden!