zaterdag 13 december 2008

YES, mijn 1e klosjes dag!

Eindelijk is het dan zover, zaterdag 13 december mijn 1e klosjes dag. Ik heb lekker zitten knutselen van de week, stofjes uitgezocht en gestreken! Mijn schuurpapier-plankie te voorschijn gehaald en blokjes getekend. Dat was lang geleden dat ik zo blokjes heb getekend (lol) maar het ging super, heb een mooi voorraadje getekend om te naaien.

Op de weblog van Ingrid las ik vanmorgen iets heel raars over het inleveren van klosjes blokjes, maar gelukkig waren er mede klossers die dit geen goed idee vonden (lol) Nu kan ik rustig verder gaan zonder me daar druk over te maken, ik maak mijn klosjes van thimbleberries stofjes (allemaal restjes) daar houd toch verder niemand van die stofjes!? Maar goed ik zal ze even proberen te voorschijn te toveren, sim sala bim ......................

Joepie gelukt, mijn klosjes en de klosjes in wording zo rond de 100!! ik ben voorlopig van de straat. Nu nog bedenken of ik alle stofjes meerdere keren ga gebruiken dan kan ik er wel een 1persoons quilt van maken hmmm! Ik heb uitgerekend dat ik zo rond de 240 blokjes van 7,5 x 7,5 cm nodig heb en dan een rand van 15cm 2x, ik denk nog even verder. Maar ideetjes zijn welkom! Voorlopig gewoon klosjes blijven naaien, ja dat dacht ik ook (lol)


Tijd om bij mijn mede klossers te gaan kijken of zij hun klosjes ook al geplaatst hebben. Ik ben niet nieuwsgierig, valt best mee. En daarna, naar de quiltwinkel in Zeist. Even bijkletsen en lapjes aaien.
Fijn weekend, tot klos

13 opmerkingen:

Mirjam zei

Zo, jij kan voorlopig wel vooruit zeg! Wat een mooie kleuren gebruik je! Ik wil ook alvast voor gaan knippen/snijden, dan kan ik als ik bezig ben, tenminste lekker doorgaan!

Groetjes, Mirjam

Gerda zei

Mooie kleuren. Ik teken er ook eerst een stel, dan liggen ze voor het grijpen en heb je voor je het weet er weer eentje in elkaar gezet. Klos ze!

Annelies zei

Je hebt leuke klosjes gemaakt. Veel succes met al die volgende !

wilma zei

Mooie kleuren!!
Ik ben zo onrustig door jullie.... IK WIL OOK>>>
;o)

lut zei

Heel mooie klosjes!

Ted ;o) zei

Tante Else,
SUPER, wat heeft u er al veel gemaakt! :o)
Pssst, mag ik alstublieft even roetsjen door die mooie lapjes op de tafel? *Ü*
Dat glijd nl. zó lekker!
*Ü* (denk ik) *Ü*
Ik zal 't héél voorzichtig doen, met een parachuutje om, voor als ik te ver doorroetsj...
*Ü*

Anoniem zei

Oeps hele herkenbare twijfels...

Groeten van Annette

Else zei

hoi Ted, kom maar roetsjen! Kan je daarna gezellig thee drinken met de andere beren.

Anoniem zei

Ooh, Else, wat heb je mooie lapjes uitgezocht! en je bent al hetzelfde als ik, Ik tel wel 100 keer uit hoeveel ik er voor een 1 persoonsquilt nodig heb ;-)) Ach ik zie wel, en kom regelmatig bij je kijken hoe die bij jou gaat!
groetjes Peti

supergoof zei

Dat ziet er geweldig uit!
Bedankt voor het rekensommetje,... nu heb ikzelf ook enigszins een idee, hoeveel,....
;o)

Anoniem zei

mooie klosjes!!!! ook heerlijke stoffen die timbleberries!!!! groetjes jacqueline

YokkoBears ♥ Bears with a HEART zei

Je hebt al een mooie voorraad op tafel liggen, leuk.
Dus ....... je had niets meer nodig uit de quiltwinkel :-)).

Ted ;o) zei

"ROETSJJJJJJJJJ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>"

:o))))))))))))))))))

"Dat was lekker!"
:o)