dinsdag 9 december 2008

Supergoof's klosjesclub

Regelmatig lees ik diverse weblogs, een van mijn favorieten is Supergoof. Ik ga zeker om de dag wel even bij haar langs, het is er altijd zo gezellig. Je kan er sinds kort ook besmet raken met het klosjesvirus! KLOS PRIK, HELP ik ben besmet!! (lol) Zoals je kan zien op mijn blog onder het blokje klosjesclub zijn er al meerdere dames besmet door Ingrid de "Opperklosser" . Mijn eerste klosje is genaaid, het is 7,5 x 7,5 cm groot en zaterdag (klosjesdag) ga ik hem jullie laten zien! Ik heb in de loop van de jaren een mand gevuld met restjes thimbleberries, die kan ik er mooi voor gebruiken.
Tot klos,

6 opmerkingen:

Peti zei

Hoi Else, ik zag je naam bij Ingrid staan, en moest natuurlijk even kijken naar je klosje. Maar helaas, moet ik wachten tot zaterdag.;-))) Maar aan je leuke weblog te zien, komt het helemaal goed.

Ted ;o) zei

Hoi Else en Mous,
wat gááf dat ook "de klos bent" en wat een lief quiltje maakte je voor Mous!
Groetjes van Juul :o)

supergoof zei

M*A*F*K*E*E*S*

Ik zit hier met een BIG smile!
:o)))))))))))))))))))))))))

lut zei

Hallo Else, ook ik zag je naam bij Supergoof. Je hebt een heel leuke blog! Ik heb verleden jaar op de berenbeurs in Brugge bij tierlantijntje 2 pakketjes gekocht.Bedoeling was om die samen met een vriendin, berenmaakster, te maken. Jammergenoeg heeft mijn vriendin nu andere bezigheden. Ik ben vastbesloten - mede door jouw blog en voorbeeld - om het nu alleen te proberen!

-- zei

Peti; de 1e staat erop, duim je voor mij dat de opperklosser er ook blij mee is,het is nog geen klosjes zaterdag (lol)
Juul; bedankt voor de complimentjes en knuffel voor Ted. quiltje is van kartonnetjes gemaakt, zoals hexagonnen maar dan 1inch vierkantjes.
Superklosser; ik MAFKEES ben zeer vereerd dat jij met een big smile achter de pc zit!

-- zei

Lut; Als je pakketjes bij Tierlantijntje hebt gekocht moet het goed gaan, goede beschrijving en complete verpakkingen. Als je er niet uit komt mag je altijd mailen naar else1965@gmail.com