zaterdag 31 oktober 2009

Geen klosjes, ik ben quiltende

Ik heb van de week in mijn klos mandje gekeken voor een klosje garen, maar daar is het dan ook wel bij gebleven. (lol) Ben zo lekker aan het doorpitten, de middelste drie rijtjes zitten er al in! K'ben voor het eerst aan het werk met zo'n blauwe stift, ik hoop maar dat alles er straks goed uit gaat met wassen, hebben er dames ervaring mee? TIPS?
Tot klos

Oeps vergeet 't klos-rondje, ik ben al bij een paar dames op bezoek geweest helaas moet ik met de rest van het rondje nog even uitstellen! Nu eerst even de deur uit, mijn voorraadje Thimbleberries achtergrondstof aanvullen (lol)

7 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Hallo Else
De stitcheries doe ik vaak met de blauwe stift en je hoeft alleen maar wat water er op te spuiten en het is al weer weg. Super spul. Succes verder met het quilten.
groetjes Elly

Cisca zei

Ja, daar kan ik het mee eens zijn, bij mij is het er ook altijd uitgegaan. Ziet er mooi uit. Wat zielig, dat je weer naar de quiltwinkel moest, vervelend, hè!
Fijn weekend, Cisca

Daniëlle zei

Ach arm kind ik heb met je te doen ;)) Biecht maar eens even op wat ga jet met die Th achtergrondstof doen!!! Morgen is het heerlijk weer om onder de SH te kruipen! Ga zo door!!!:))) Mooi weekend nog!

Gerda Hartman zei

Ziet er mooi uit. We willen natuurlijk wel graag zien of er nog iets meer is gekocht (lol). Wat een straf dat je naar de quiltwinkel moet.

Hennie zei

Mooie quilt, we krijgen vast je nieuwe Thimbelberrie stofjes snel te zien. Quilt ze.
Fijn weekend Hennie.

quilting Jeannet zei

Hoi Else, wat lees ik nou op de blog van danielle....ga je aan de Pocket of Posie beginnen ??? leuk, leuk, leuk,die ligt hier bij mij ook al als een WIM op mijn tafel, zal ik wel, of zal ik toch maar niet.......heb jij het patroon al ?

groetjes, Jeannet

Inge Slaats zei

Ik ook geen klosjes meer, nu zijn het gansjes (o.a.)
Je quiltwerk ziet er mooi uit.
Gefeliciteerd met vriendinnetje Joyce!