woensdag 30 december 2009

Glibber de glij ....................

Glibber de glij wat een rommeltje buiten, gelukkig ben ik weer heel terug gekomen van de boodschappen en komt hier mijn laatste berichtje van 2009 te staan, ik zal jullie even bijkletsen. Ik heb bijna weer een blok geborduurd, het gaat niet snel want mijn arm werkt niet echt mee. We gaan vooruit maar zzzzzzzzzzo langzaam, nog steeds 3 keer in de week naar de fysio en elke dag oefenen! Geduld ja ik weet het maar waar kan je dat kopen? dat is niet de aard van dit bezige bijtje (lol)


Vandaag kwam de postbode een verlaat kerstkadootje brengen, ohhhhhhhhhhh wat ben ik weer verwend door dh uhhh de kerstman! Nee de stofjes ga ik niet gebruiken voor de Pockets of Posies waar Jeannet vandaag over schrijft in haar blog want daar heb ik nog Thimbleberries voor liggen. Ze zijn voorlopig om te aaien (oepsie!) Het patroon voor PoP heb ik gekocht bij Dorry, heb je haar nieuwe bommetjes al gezien? ohhhhhhhh weer erg leuk!!Oh vergeet ik bijna mijn vriendinnetje een hele fijne verjaardag wensen. "YO GAST, oepsie overblijfsel van de 2e kerstdag" Lieve Barbara hele fijne (iets in de veertig) ste verjaardag!


En voor een ieder die hier af en toe komt kijken wat ik zoal neerkriebel; een heel gezellige oudjaarsavond, zie jullie in 2010!


Liefs, Else

14 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een lieve DH heb je wat een prachtige serie stoffen heb je gekregen en doe vooral rustig aan met je arm.
Verder hoop ik dat jullie ook een goede jaarwisseling zullen hebben en een goed, gezond, gelukkig en creatief 2010.

quilting Jeannet zei

Else, helemaal van hetzelfde, ik hoop dat je een vruchtbaar en crea nieuwjaar zult hebben, met veel minder pijn, dat in eerste,we gaan voor de POP,s he ?? Enne, wat een bof dat je de stofjes hebt van Autumn Rose....ik zit al sinds 9 december te wachten, toen zijn ze verstuurd, dus ik vrees het ergste....douane.....

groetjes, Jeannet

Nelleke zei

hallo Else vanuit Brabant ook een gelukkig nieuwjaar gewenst.Beterschap met je arm. groetjes Nelleke

katrien zei

Prachtige stofjes.
Ook voor jou en je familie een heel fijn 2010 toegewenst.

martine zei

Mooie stofjes uit een bekend winkeltje.
Jij ook de beste wensen.

Yvonne aka sommeke zei

Oooh wooow, mooie lapjes!
Sterkte met die (lastige) fysio!
Geniet nog rustig van de laatste 2009-dagen en dan fijn het nieuwe jaar in!

Miranda zei

Ach meis, da's een heel stuk minder dat je arm niet mee wil werken.... zo frustrerend! Nu maar hopen dat het een heel stuk sneller zal genezen in 2010 en dat je dan eindelijk mag weer mag gaan meedoen met de quiltende bezige bijtjes. Groetjes vanuit Virginia

Els zei

Jij ook een hele fijne avond Else tot 2010
groetjes van Els

Daniƫlle zei

Aaien is leuk maar iets doen zou veel gaver zijn grrrrr inderdaad waar kan je het kopen hihi!! Lieve Else, een hele mooie jaarwisseling en graag tot volgend jaar joh! dikke knuffe XXXD!!

Annemieke zei

Ook jou wens ik een goede jaarwisseling Else, en leuk dat je zo trouw mijn blog leest,

Daaaaaag en de groetjes van Annemieke

Tineke zei

Else, wat ben je toch een heerlijk optimistisch mens. Ik geniet iedere keer weer van je logjes. Het is steeds een feestje om bij je op visite te komen. Ik wens je een ontzettend leuke jaarwisseling en een fantastisch, zo pijnvrij als mogelijk nieuwjaar!

Wendy zei

Hoi Else, bedankt voor je lieve wensen. Jij ook alle goeds voor 2010.
gr. Wendy

Erna zei

Mooie stofjes. Een heel gezond, gezellig en creatief 2010 gewenst.

Peti zei

Wooh, mooie stofjes, en een heleboel leuke plannen voor het nieuwe jaar. Maak er iets heel moois van!! groetjes Peti