maandag 11 januari 2010

Daar was ze weer!

Daar was ik weer, ik moest effies mezelf in acht nemen! Bedankt voor de lieve berichtjes op mijn laatste blog van het vorige jaar, dat doet me erg goed zal ik jullie vertellen! En dan vandaag het 1e blog van 2010 het is nog wel wennen, heb al ergens nog 2009 opgeschreven! OEPSie

Het gaat hier langzaam maar wel goei, afgelopen vrijdag kwam zusje een dagje knutselen. De lieverd heeft eerst de kerstversiering voor mij opgeruimd en daarna hebben we samen nog lekker zitten borduren zo ben ik weer een stukje verder gekomen met mijn reisje, weer 2 blokken afgeborduurd van mijn Journey of a Quilter. Nu nog 6 blokken te gaan, maar dan zal ik er ook eerst nog twee "moeten" patchen (lol)


En dan ben ik met de kerst ook nog besmet met het GRANNY SQUARE virus door Barbara, die had me toch een leuk kussen gehaakt en ging nu door voor een plaid op de bank. Samen met dh wat bolletjes katoen gekocht en zo word er nu door mij ook af en toe een granny vierkantje gehaakt, hoe groot het geheel moet worden "NOG geen idee!"


Fijne dag, en pas op als je naar buiten moet!

8 opmerkingen:

katrien zei

WAt mooi je blokken.

Mascha zei

Wat fijn dat het weer beter met je gaat. Ik heb je wel gemist, hoor. En ik ben met hetzelfde haakpatroontje bezig ook voor een plaid. Het is zo leuk om dat af en toe tussendoor te doen.
Groetjes Mascha

Yvonne aka sommeke zei

Ahaa, ook aan de haak?! Mooie squares!
En is je arm helemaal beter nu?

Cisca zei

Wat een mooie journey-blokken! En wat leuk, dat haken weer zo in de mode is. Een plaid erven doet me denken aan de afleveringen van 'Roseanne', die ik vroeger met m'n kinderen keek, die hadden ook zo'n plaid op de bank. Prachtig!
Groetjes, Cisca

Anoniem zei

Wat is die toch mooi he! Helaas kunnen we alles niet tegelijk! Enne fijn hoor dat het weer beterder met je gaat. Ga zo door....hugs from Virginia

Gerda Hartman zei

Een prachtig blok en zet hem op met je granny squares. Ik heb vorig jaar 253 hexagonnetjes gehaakt voor dochter lief haar sprei!

Daniƫlle zei

Leuke combinatie toch he, patchen en stitchen! Door zo'n Granny Square zou ik ook wel besmet kunnen raken hihi! Mooie avond verder!! XXXD

WilmaKuin zei

Mooie blokken!!! En ja wat zijn die blokjes leuk om te haken!!

Fijn dat je er weer bent...