donderdag 21 januari 2010

Jennifer Chiaverini


Vanmorgen las ik bij Annelies van Quilts en Siggies dat er een actie is gestart door (Henrieke) => Teigetjesquilt. Waarom die actie zou je denken! Nou dat zit zo, de uitgever wil de boeken van Jennifer Chiaverini niet meer in het Nederlands vertalen! Zij wil nu zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om dit naar de uitgever te sturen. Hier is de link voor de handtekeningenactie => axci. Henrieke heeft toestemming gegeven om de site op je blog te plaatsen. Dus hoe meer we dit doen, hoe mensen we bereiken!

Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zo'n lezer ben maar de boeken van Jennifer Chiaverini die lees ik graag? Ik heb alle vijf de boeken die al vertaald zijn in het Nederlands gelezen. Het zijn heerlijke romans waarbij de quilt centraal staat.

Ken je de boeken van Jennifer Chiaverini nog niet, kijk eens op haar site Elmcreek
Ik wil je wel waarschuwen; als je eenmaal zo'n boek gelezen hebt dan wil je ze allemaal lezen.
Dus het verzoek: teken de petitie!


Fijne dag

7 opmerkingen:

katrien zei

Ben ook geen lezer maar heb wel al de petiti getekend.

quilting Jeannet zei

Ik wordt er wel nieuwsgierig naar Else, ken de boeken inhoudelijk niet.

groetjes, Jeannet

Daniƫlle zei

Net een handtekening gezet, ehhh soort van digitaal kruisje dus hihi! Ben toevallig net in de engelstalige versie bezig, heerlijk leesvoer hoor! Mooie dag nog! XXXD

Gerda Hartman zei

Wat een goede actie. Zelf heb ik de eerste vijf boeken in het Nederlands en lees ze nu verder in het Engels, omdat dit voor mij geen probleem is. En ook zijn ze in het Engels veel goedkoper. Maar kan me voorstellen dat je er van baalt als je op het Nederlands bent aangewezen.

Tineke zei

Mooi dat je meedoet aan de actie Else! Ik hoop van harte dat het gaat lukken meer boeken vertaald uit te geven. Er zullen vast heel veel dames samen met jou blij mee zijn. Fijn weekend!

willy zei

Ik hoop voor de liefhebbers dat het gaat lukken. Leuk dat er zo'n actie op touw gezet is.
Fijn weekend

Anoniem zei

hallo, ik heb de uitgeverij gebeld en zij weten niets van de petitie. Als er genoeg mails en verzoeken binnenkomen willen zij het overwegen om weer nieuwe boeken uit te geven. dus mailen allemaal naar uitgeverij Arena. m.vr.gr. Grace Kooijman uit Arnhem