maandag 25 januari 2010

Snow much LOVE!

Een paar weekjes terug was ik bij mijn schoonzusje Petra, als ik daar heen ga gaat er altijd iets te borduren mee zo ook deze keer een sticherie! Petra borduurt al jaren kruissteekjes, maar dit was toch ook wel erg leuk, we zijn samen achter haar pc gekropen en hebben een patroon besteld bij Crownstiches. Vorige week kwam het patroon binnen en gisteren hebben we het op stof overgetekend.

Sticherie van Petra

Maar ik zou Else niet zijn als ik het weer anders wilde. En in plaats van een kerstsok word het bij mij een quiltje van zo'n 55cm in het vierkant. Ik heb er katoenen quiltvulling achter geregen en daar ga ik dan doorheen borduren! (Tip van Jookies)

De top van Else

Detail


Achterkant met quiltvulling

Nu ga ik een lekker potje thee zetten en verder met Journey of a Quilter, ik heb nog 1 blok te naaien.

Oepsie, vergeet bijna te vertellen dat er weer 2 Give-Aways zijn deze week 1 bij Danielle en de ander bij Berna, dan zijn 2 lootjes in het mandje voor deze dame! (lol)

Fijne middag,

7 opmerkingen:

Cisca zei

Leuke stitcheries, Else, ik ben benieuwd hoe dat stitchen door de laagjes gaat, ik heb het nog nooit geprobeerd. Het zal in ieder geval een leuk quiltje worden.
Groetjes, Cisca

Daniƫlle zei

Jahaaa!!! Leuk zo joh! Werkt altijd heerlijk ontspannen, je hoeft niet te tellen, gewoon voor het vaderland weg prikken hihi.
Succes met de Journey en o ja, er zitten hier 3 lootjes met je naam erop in de mand hoor! Mooie avond! XXXD

Yvonne aka sommeke zei

Dat ziet er een schattig stitchery'ke uit!

Erna zei

Een geweldig leuke stitcherie en wat een idee om door de lagen heen te stitchen. Ben je in een keer klaar. Groetjes, Erna

wilma zei

Mooi Else, dat beloofd een mooi quiltje te worden. Wat een goede tip dat van de vulling er achter, ik denk dat de voorstelling nog meer gaat leven zo.

groetjes, Wilma B.

WilmaKuin zei

Ontzettend leuke stitchery!! Ziet er zeer mooi uit...

willy zei

Leuk idee om het met een extra laag te borduren. Mooi patroon.
Groetjes