woensdag 27 januari 2010

Mandjes woensdag ...........

Ik heb de mandjes laten liggen van de week, kben niet verder gekomen als dit rijgwerk!Want ik was druk met mijn Quiltreisje, gisteravond had ik alle blokken klaar! Nou ja klaar op 2 kleine dingetjes na want weten jullie nog, de kleur was niet naar het zin van deze dame. Vanmorgen met blok 7 begonnen, die is nu klaar en nu ligt blok 3 nog te wachten op de keukentafel. Ik ga snel verder, jullie snappen vast wel dat hij moet af vanmiddag, ik ga een potje thee zetten en even mijn best doen.blok 7; de linkerkant is ok, de rechter was TE LICHT!

Als jullie me zoeken, ik zit aan de keukentafel met naald, draad en een bakkie thee!

Fijne dag,

10 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Kan ik bij je aanschuiven Else.....ben ik ook helemaal aan toe na het soppen van het huis vanmiddag....het lijkt wel alsof er steeds meer werk bij komt als je bezig bent, dus nu een kopje chocolademelk, en je gelooft het of niet.....met slagroom, dat hebben J en ik wel verdiend vinden we allebei.....

groetjes, Jeannet

katrien zei

Veel succes.

Daniƫlle zei

Mooi toch al die Thimbletjes bij elkaar!! Is tie al af? Enne ... geeft niets hoor dat je mandjes er nog niet opzitten. Die van mij van de POP zijn er ook nog niet hihi!
Mooie avond! XXXD

Annelies vdB zei

Heerlijk hoor, kopje thee, wat quilten, wie doet je wat ?!

WilmaKuin zei

Kom lekker even bij ej zitten met een kopje thee.... Je quilt wordt prachtig!!

Nelleke zei

hallo Else wat ben je ver met je quilt en hij word mooi en je mandjes lopen toch niet weg,wat zien je hoekjes van de mandjes er strak uit.groetjes Nelleke

Cisca zei

Mooie kleurtjes hebben je mandjes weer en die Quilter's Journey is ook prachtig, helemaal mijn kleuren!
Groetjes, Cisca

Willie zei

Hallo Els , je heb prachtige mandjes en ik hoop dat je blok 3 ook af heb gekregen. Ik heb al een paar weken geen gemaakt.ik wilde eerst mijn kleed af hebben.

Else zei

@ Jeannet; schuif maar aan ik heb een GROTE tafel. Alleen chocomelk moet je zelf meenemen!
@ Danielle en Willie; Blok 3 is KLAAR!
@ Annelies; Ik heb zulke lekkere thee ontdekt met Cranberries!
@ Wilma Kuin; gezellig zo saampjes!

Guusje, zei

Else de thee met cranberries drink ik ook elke dag, en wat heb je veel gedaan. Leuke mandjes in wording en blok 3 wordt ook mooi. Bijna af als ik het goed zie.