woensdag 10 maart 2010

Mandjes woensdag ...........

Van de week ben ik een beetje afgedwaald, ik kon mijn draai niet vinden! Had nergens echt zin in, mijn buik had een eigen willetje en voor ik het wist was ik een "vreemd" mandje aan het maken. Ja een PoP mandje, maar voorlopig gaat ie weer terug in de lade.


En zie eens wat ik zomaar van een vriendinnetje kreeg, een scrappakketje Thimbleberries laat die nou goed passen in de mandjesquilt. Malletje is al opgezocht straks eens kijken of ik wat op frezerpaper kan tekenen. Wie weet is er dan volgende week weer een mandje klaar!
Bedankt voor de lieve reacties op mijn 2 jaar bloggen.

Fijne zonnige dag,

12 opmerkingen:

Cisca zei

Nou, dit mandje is ook heel erg mooi. Wat is het toch moeilijk, om niet weer aan iets nieuws te beginnen, hè.En die stofjes zijn idd heel mooi voor de trick-or treat. Ben benieuwd hoe het er volgende week uitziet. Sterkte met je buik!
Groetjes, Cisca

Anoniem zei

Ohh, Else, wat "zien" ik daar verschijnen...op naar de POP! wat leuk joh, zie je dat het verslavend is, wedden dat er vogende week één bij is gekomen, met ene lentebloem erin.
Hartelijke groetjes uit een ( nu nog) zonnig Rockanje

Guusje, zei

Wat een mooi mandje, en ik kan me voorstellen dat je afdwaalt want er is zoveel moois te zien. Lief kadeautje daar kun je heel veel mooie mandjes van maken.

Katrien zei

OH,van de lapjes ga je hele mooie mandjes kunnen maken.

Daniëlle zei

Persoonlijk hou ik wel van vreemde mandjes hihi! Schatje joh Else!! Plezier met de "gewone" mandjes!! Mooie dag! Groeten, Daniëlle XXXD

Mascha zei

Ik kan me voorstellen dat de verleiding groot was om hier even aan te werken. Een heel leuk mandje.
Groetjes Mascha

Crea Annemieke zei

Dag Else,

ook van mij nog van harte gefeliciteerd met de 2e verjaardag van je blog.Het hoort er gewoon bij in ons handwerk-leven vindft je niet? Ik wens je sterkte met de gezondheid en veel blog- en handwerkplezier, Annemieke

Annelies vdB zei

Toch wel leuk hoor, zo'n ander mandje tussendoor !

WilmaKuin zei

Hopelijk knap je gauw weer een beetje op.
Wat een lief vriendinnetje om stofjes mee te nemen voor je...

Tineke zei

Sterkte met je buikje. 't Is toch geen hongerklop hè? Nee, flauw, sorry. Leuk mandjesblokje. Fijne avond.

Willie zei

Hallo Else, Wat een lief mandje heb je gemaakt, het vreemde gevoel komt mij bekend voor , alleen het was niet mijn buik maar miijn hoofd was helemaal leeg.

Erna zei

Leuk toch even iets anders tussendoor. Leuke stofjes. Groetjes, Erna